Fiókom

A New Age keresztény szemmel

A New Age keresztény szemmel

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Internetes ár:  2400 Ft

Leírás

A New Age a keleti vallások, az újpogányság, valamint a hajdani okkultizmus és ezoterika által befolyásolt egyéni és személyes hitek széles sávjának - szellemgyógyászat, spiritizmus, parapszichológia, reiki stb. - gyűjtőneve. Szerteágazó megnyilvánulásaiban panteista, szinkretista, álvallási nézetekkel igyekszik lecserélni mind a kereszténységet, mind a természettudományos gondolkodás eddigi világszemléletét. A mozgalom kulcsszavaival lépten-nyomon találkozhatunk: "Ébredj rá rejtett képességeidre...Te teremted önmagad...Lélekvándorlás...Szellemi mesterek...Földönkívüli kapcsolatok...Kozmikus energia..."

A szerző - a Pécsi Hittudományi Főiskola tanszékvezető tanára - éles szemmel vizsgálja és értékeli a magyar könyvpiacot és a médiát is egyre inkább elárasztó, magát vallásosnak tartó, vagy lelkiség köpenyébe burkolózó, de alapjában véve keresztényellenes irányzatot. Ismerteti a New Age "prófétáinak" és magyar követőinek felfogását, s rámutat a mozgalom előfutáraira és mai mellékágaira.

Mindent egybevetve a könyv hasznos ismereteket nyújt mindazoknak, akik bármilyen módon kapcsolatba kerültek a New Age különféle megnyilvánulásaival, s szeretnék megismerni azok valódi mibenlétét és mindezt összevetni a keresztény tanítással.


Tulajdonságok

ISBN:
97896327701861
Kiadó:
Szent István Társulat
Kód: 3958
Méretek:
136 x 215 x 28 mm
Súly: 0,670kg
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 473
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!