A Szellem ajándékai

Tulajdonságok

ISBN: 9789639617209
Kiadó:
Új Spirit
Eredeti cím:
The Gifts of the Spirit
Kód: 6977
Méretek:
135 x 210 x 17 mm
Súly: 0,394kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 317
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 1850,00 Ft
Internetes ár: 1665 Ft
Megtakarítás:  185,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

A Szellem ajándékai

Derek Prince (Szerző)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

Isten minden hívőt megajándékozott a Szent Szellem ajándékaival vagy más néven a karizmákkal. Akaratának megfelelően minden keresztény életében jelen kell lennie legalább egy ilyen természetfölötti ajándéknak. De vajon minden hívő tisztában van ezzel és tudja is használni az ajándékát?
Derek Prince nemzetközi hírű bibliatanító ebben a könyvében arra mutat rá, hogy mélyen az Istentől rendelt szint alatt élnek azok a hívők, akiknek az életében nem nyilvánulnak meg a Szellem ajándékai. Ebből a rendkívül alapos, tudományos igényességgel, ugyanakkor nagyon olvasmányosan megírt könyvből megtudhatjuk:
- Hogyan kell szolgálni mások felé a szellemi ajándékokkal?
- Hogyan lehet leleplezni a vallásos hamisítványokat?
- Hogyan lehet hatékonyan bizonyságot tenni a szellemi ajándékok segítségével?
- Hogyan tudjuk felgerjeszteni a bennünk lévő ajándékot?
A mai egyház előtt álló egyik legnagyobb kihívás az, hogy a Szent Szellem ereje által demonstrálja: Jézus valóban él és az evangélium valóban igaz! Rendkívül nagy szükség van arra, hogy a világ meglássa az evangélium hirdetését követő jeleket és csodákat: Isten valóságos jelenlétének megnyilvánulásait.
Ehhez viszont olyan egyházra van szükség, amelynek munkájában minden hívő aktívan részt vesz: betölti Istentől rendelt funkcióját és építi a gyülekezetet a szellemi ajándékok segítségével.
A Szellem ajándékai nagyon gyakorlatias és rendkívül erőteljes segítség lehet a Kedves Olvasónak abban, hogy megtalálja és be is töltse Istennek az életével kapcsolatos tervét, és hatékonyan, sikerrel szolgálja az Urat!

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Derek Prince