Fiókom

A szolgálat átadása

A szolgálat átadása

Ismérvek, kihívások, buktatók

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Internetes ár:  1500 Ft
Fizetendő:
1500 Ft

Leírás

A vezetői szolgálat tekintetében visszanézve az elmúlt évekre, felismertem olyan kihívásokat és buktatókat, melyeket akkor még nem láttam. Voltak, amiket elkerültem, és voltak, amik elkerülhetők lettek volna. A könyvemben szeretnék rámutatni azokra a kihívásokra, melyek egy adott helyzetben előre lendíthetnek, de akár hátráltathatnak is a vezetői szolgálatba állás során. Bibliai példák alapján kifejezetten a vezetői szolgálat átadás szempontjából, a benne rejlő ismérvekre, kihívásokra és buktatókra fókuszálok.

Vajon a Szentlélektől elvett látás garantálja-e a sikeres szolgálat átadás-átvételt? Vannak-e esetleg olyan emberi tényezők, melyek elősegítik vagy megakadályozzák a Szentlélektől kapott elhívásunk sikerességét? Érdekes, de annál lényegretörőbb kérdések...

Nem törekszem a teljességre, hisz minden egyes szolgálat átadás-átvétel egyedi, de igyekszem gyakorlatiasan az ige tükrén keresztül rámutatni az igazán fontos tanulságokra.

Tulajdonságok

ISBN: 9786150147505
Kiadó:
Magánkiadás
Méretek:
144 x 200 x 6 mm
Súly: 0,130kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 100
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!