Fiókom

A Thesszalonikaiakhoz írt első és második levél

A Thesszalonikaiakhoz írt első és második levél

(Szerző)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2490,00 Ft
Internetes ár:  2241 Ft
Megtakarítás:  249,00 Ft (10%)

Leírás

Pálnak a Thesszalonikaiakhoz írt két leveléből a legtöbben talán az utolsó napokra vonatkozó verseket ismerik. Pedig ezek az iratok nemcsak végidő-próféciák, hanem egyben sokoldalú pásztori útmutatások, életvezetési tanácsok, tanulságos korrajzok is; Isten egy olyan szolgájának tanítása, aki letette az életét az evangélium szolgálatára, egy olyan gyülekezethez, amely vállalta a megkülönböztetést, sőt üldöztetést Krisztus-hitéért.

A jelen kommentárkötettel John F. Walvoord, az amerikai evangéliumi tradíció méltán elismert írásmagyarázója értelmezi az Újszövetség e legkorábbi iratait, hogy olvasóját a páli végidő-próféciák és olyan gyakorlati szempontok megértése felé vezesse, mint amilyenek az erkölcsi tisztaság, a fegyelmezett élet, a gyülekezeti kapcsolatok, az imádság és az egyházfegyelem kérdései. Walvoord 1970-es években írt tömör szövegkommentárja most jelentősen kibővítve jelenik meg: bevezetővel és kulcsfontosságú részeken háttéranyagokkal, táblázatokkal és mélyreható, naprakész magyarázatokkal. A kommentár így "meggazdagodva" született újjá a 2012-es átdolgozott kiadás megjelenésekor, sőt immár a magyar olvasók is haszonnal forgathatják.

Tulajdonságok

ISBN: 9786155526800
Kiadó:
Patmos Records
Eredeti cím:
1 & 2 Thessalonians
Méretek:
137 x 210 x 12 mm
Súly: 0,240kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 192
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!