Fiókom

A vezetés 5 szintje

A vezetés 5 szintje

Növeld befolyásod lépésről lépésre!

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  3950,00 Ft
Internetes ár:  3555 Ft
Megtakarítás:  395,00 Ft (10%)

Leírás

„Azok vagyunk, amit teszünk. A kiválóság nem cselekedet, hanem szokás.” 
John C. Maxwell

Rengeteg vezetéssel kapcsolatos könyv hever az emberek könyvespolcain. Miért épp ezt az egyet olvasd el? A válaszom erre az, hogy azért, mert ez működik. Az „5 Szint” mindenféle méretű és összetételű cég vezetőinek képzésére szolgált már, az egészen kis vállalkozásoktól kezdve a Fortune 100-as listán rangsorolt társaságokig, sőt nonprofit szervezeteket is segített az önkéntesek irányításának megértésében. Világszerte több mint 120 országban tanítottuk a koncepciót, és minden alkalommal, amikor erről beszélek, a közönség kérdések és észrevételek formájában reagál az elhangzottakra. Ezek a kérdések és észrevételek segítettek a Vezetés 5 Szintjének megerősítésében és elmélyítésében. 

A koncepció mára kiállta a próbát és bizonyítottan bevált. Mindemellett számos más előnyt is nyújt:
  • egyértelmű képet ad a vezetésről 
  • szerint a vezetés cselekvés, hanem fogalom 
  • a vezetést érthető lépésekre bontja le
  • egyértelmű útmutatást nyújt a vezetés fejlesztésére 
  • magában foglalja a vezetés gyakorlatát, alapelveit és értékeit

„Amikor kifejlesztettem az 5 Szintet, minden egyes szintet olyan gyakorlati módszerként alakítottam ki, melynek eredménye a hatékonyabb vezetés. Azután ahogy idővel egyre többet tanítottam és alkalmaztam a szinteket, rájöttem, hogy ezek tulajdonképpen alapelvek. A különbség a következő: a gyakorlat olyan cselekvés, amely egy bizonyos szituációban működik, de egy másik helyzetben nem feltétlenül. Az alapelv pedig külső igazság, amely megbízható, akárcsak egy fizikai törvény. Például Salamon bölcsessége: „A higgadt válasz elhárítja az indulatot, de a bántó beszéd haragot támaszt”, olyan alapelvet állapított meg, amely univerzális és időtlen érvénnyel bír. Az alapelvek jelentősége abban áll, hogy térképként funkcionálnak, amikor segítségre van szükségünk a bölcs döntések meghozatalában. Amikor megértünk és magunkévá teszünk egy alapelvet, akkor az az értékrendünk részévé válik. Az 5 Szint minden nap hatással van arra, ahogyan megélem vezetői tevékenységem."
John C. Maxwell

Tulajdonságok

ISBN: 9789631209440
Kiadó:
Frontvonal Alapítvány
Eredeti cím:
The 5 Levels of Leadership
Méretek:
155 x 230 x 20 mm
Súly: 0,520kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 304
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!