Fiókom

Ahogy senki más nem szeret

Ahogy senki más nem szeret

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  980,00 Ft
Internetes ár:  882 Ft
Fizetendő:
882 Ft
Megtakarítás:  98,00 Ft (10%)

Leírás

Ha Isten valóban egyúttal a mi szeretetteljes Atyánk is, akkor mi tulajdonképpen mérhetetlenül gazdagok, értékesek és szeretettek vagyunk, s minden utunkon vezetnek minket. A kérdés csak az, hogy miért nem érezhető ez rajtunk jobban.
Basilea anyát az a vágy vezette az "Ahogy senki más nem szeret" c. könyv megírásában, hogy a mennyei Atya gazdagságát minél többen megismerjék, és megtapasztalják életükben, hogy minél többen szeressék Őt, és hogy megtanuljanak Benne bízni.
A könyv első német nyelvű kiadása óta már több mint 50 év telt el, de témaválasztása aktuálisabb, mint valaha. Az új, átdolgozott kiadást kiegészítettük olyan bizonyságtételekkel, melyeket Nővéreink, Kánaáni Ferences Testvéreink és Kánaán-Barátaink osztottak meg velünk.
Azok az Olvasók, akik szeretnék mélyebben megismerni Isten szívét, olyan kincsre fognak bukkanni ebben a könyvben, amelyek segítségükre lesznek Isten szeretetének megismerésében ott is, ahol az általában rejtva marad előttünk.


Tulajdonságok

ISBN: 9789638878687
Kiadó:
Pro Planta 3M Bt
Kód: 4450
Méretek:
120 x 189 x 8 mm
Súly: 0,139kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 136
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!