Anyatigris akcióban
Anyatigris akcióban

Anyatigris akcióban

Családi apologetika

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

4041 Ft


Ár:
4041 Ft
Megtakarítás::
449 Ft (10%)

Megrendelhető
  Kosárba teszem

Készítsd fel gyermekeidet a világnézetük megvédésére!

A hazugságokkal gyakran az a gond, hogy nem hangzanak hazugságnak. Ártalmatlannak tűnnek, sőt, akár helyesnek is. Mit tehet tehát egy Anyatigris, ha azt látja, hogy a gyerekei kritikátlanul szívják magukba a kulturális hazugságokat?

Az Anyatigris akcióban az a könyv, amit kerestél. Egy útmutató anyukáktól anyukáknak, ami felkészít arra, hogy megtanítsd a gyerekeidnek, hogyan alakítsák ki saját bibliai meggyőződésüket, hogy mi igaz és mi hazugság. Az anyukákból álló csapat őszinte élettörténeteken és világos, gyakorlatias magyarázatokon keresztül – az imákra vonatkozóan is – olyan eszközöket kínál, melyekkel képezni tudjuk magunkat, hogy aztán rajtunk legyen a sor, és mi képezzük a gyerekeinket.

Mit gondolsz, készen állsz arra, hogy csatlakozz a harci kiáltáshoz: Ne szórakozz a gyerekeimmel, mert jövök és ízekre szedem az érveidet!? Csatlakozz te is az Anyatigrisekhez, ereszd ki a hangod, és védd meg a gyerekeidet – azzal, hogy megtanítod nekik, hogyan lehet végiggondolni a dolgokat és bátran szembenézni velük, mindezt kedvesen és tisztelettel.

ISBN: 9786156772008
Kiadó: Patmos Records
Eredeti cím: Mama Bear Apologetics
Méretek: 142 x 208 x 20 mm
Súly: 0,471kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 344
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!