Fiókom

Az Áldott Orvos rendelőjében

Az Áldott Orvos rendelőjében

(Szerző)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  980,00 Ft
Internetes ár:  882 Ft
Megtakarítás:  98,00 Ft (10%)

Leírás

Isten legyen áldott azokért a sokakért, akiknek szívében az Úr Jézus már megindította az IGENt. A sok NEM után megindította az IGENt: életük felé, embertársaik felé, Isten felé. Megindította az IGENt a sorsod felé, a betegséged, derékfájásod, nehezen viselhhető házastársad, szegénységed, és általában az egész betegen is, fáradtan is, teherhordozással is, de mégis csodálatosan szép és gyönyörűséges élet felé!

Mert az élet nagyszerű, az élet csodálatos, az élet gyönyörű! Itt is és most is, fiatalon és öregen is, egészségesen és betegen is, abban a pillanatban, amikor szívünk központjából nem a régi, fásult én szól, hogy NEM!. Hanem Jézus Krisztus szól, hogy IGEN!.

Igen, Atyám! Igen, Atyám, köszönöm, hogy az életet adtad nekem. Köszönöm, hogy ezeket az embertársakat  adtad mellém. Köszönöm, hogy ebben a korban élhetek. Köszönöm nehéz természetű főnökömet. Köszönöm fáradt, beteges házastársamat. Köszönöm... köszönöm... köszönöm!


Tulajdonságok

ISBN: 9636962723
Kiadó:
Szent Gellért
Kód: 4136
Méretek:
125 x 194 x 9 mm
Súly: 0,150kg
Kötés: papír
Oldalszám: 136
Nyelv: angol

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!