Az Úr ünnepei
Az Úr ünnepei

Az Úr ünnepei

Isten prófétikus naptára a Golgotától a messiási királyságig

(Író) , (Író)
 
0,0 (0 szavazat)

3060 Ft


Ár:
3060 Ft
Megtakarítás::
340 Ft (10%)

Végleg elfogyott

Izrael ünnepeinek jelentősége messze túlmutat a hagyományon és a kultúrán. Ezeket a napokat maga az Úr rendelte el és jelölte ki.

Nem véletlenül nevezi őket saját ünnepeinek. Ezek együtt egy olyan prófétikus naptárat alkotnak, melyből fényesen kiviláglik a történelem, legfontosabb alakjának - Jézusnak, a Messiásnak - személye és műve. Ezt a fantasztikus panorámát az teszi lélegzetelállítóan izgalmassá, hogy egyértelműen rámutat: az egyes ünnepek prófétikus beteljesedésének sorozatában a következő lépés a Kürtzengés (Rós hasaná) megvalósulása, az Egyház elragadtatása!
 
A könyv óriási érdeme, hogy zsidó-keresztény nézőpontból, zsidó szemmel láttatja ezeket a zsidó ünnepeket, feltárva azok minden aspektusát a történelmi háttértől a bibliai szokásrenden és a modern ceremóniákon át egészen a prófétikus jelentőségig. A csodálatos, gazdag illusztrációk még közelebb viszik az olvasót az Úr ünnepeinek rendjéhez, a Biblia és a zsidóság világához és a jövő megértéséhez.
ISBN: 9789639617285
Kiadó: Patmos Records
Eredeti cím: The Feasts of the Lord
Méretek: 160 x 234 x 16 mm
Súly: 0,565kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 224
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!