Az eljövendő árnyéka
Az eljövendő árnyéka

Az eljövendő árnyéka

Hogyan tanítsuk a Szent Sátort?

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

425 Ft


Ár:
425 Ft
Megtakarítás::
75 Ft (15%)

Amíg a készlet tart!
  Kosárba teszem
A Szent Sátort tanítani? Gyermekeknek? Képtelen, irreális dolognak tűnik – ami érthető is, hiszen a Szent Sátort leíró bibliai fejezetek első látásra mintha egyébből sem állnának, mint egy ókori hajlék homályos részleteinek hosszú felsorolásaiból. A lehető legalkalmasabb téma, amivel halálra untathatjuk a gyermekeket!

Azonban ez az ősi hajlék a keresztyén hit lényeges és alapvető tanításait mutatja be a szokásostól talán eltérő módon. Segít felismerni az Ó- és Újszövetség közötti kapcsolatot, és nagyobbak számára történelmi összefüggéseibe is helyezhető. Lehetőséget ad a különféle vizuális szemléltető eszközök (képek, makettek, színezők) használatára. E tanításnak nem kell bonyolultnak és unalmasnak lennie.

A könyv elsősorban tanítóknak szól. Segítséget nyújt azzal, hogy a bibliai tanítást gyermekek számára is érthető módon illusztrálja, és gyakorlati alkalmazást társít hozzá.
ISBN: 9786155624346
Kiadó: Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím: How to Teach the Tabernacle
Méretek: 123 x 184 x 4 mm
Súly: 0,080kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 56
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!