Fiókom

Az engedelmesség szabadsága - Biztos helyen

Az engedelmesség szabadsága - Biztos helyen

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2000,00 Ft
Internetes ár:  1800 Ft
Fizetendő:
1800 Ft
Megtakarítás:  200,00 Ft (10%)

Leírás

"...Amikor a vad auka faluban, megérkezésünk estéjén szállást, élelmet, vizet, fát és tüzet adtak nekünk, a dolgok többé nem voltak olyan egyértelműek számomra. Skatulyáim kezdtek összedőlni. Nem gyártottunk-e paneleket ott, ahol Isten Szelleme azt akarta, hogy szabadok legyünk? Mit tartson az ember világiasnak egy olyan társadalomban, ahol mindenki meztelenül jár? Ha az aukáknak ruhát kell viselniük, milyen stílus szerint kellene öltözködniük?
Az ilyen és hasonló kérdések egyre nagyobb képtelenségnek tűntek a szememben, és a Szentírás alapján nagyon őszintén kellett megbirkóznom velük; közben pedig nem azt kellett kérdeznem, hogy mit fognak gondolni az emberek, hanem azt, hogy az adott esetben mit mond Isten...
Teljes szívből át tudjuk adni magunkat Istennek, és nyugodtan le tudunk tenni minden "mi lesz ha" és "de mi lesz akkor" aggályt? Valóban ki tudjuk mondani előtte: "Bármit döntesz felőlem, Uram, bármit mondasz nekem, mit tegyek, vagy milyen szenvedés vár rám, a parancsodra várok! Nincs saját tervem"?Máshogy nem lehetünk boldogok Jézusban. A jövőnk talán fenyegetően mered felénk, de azzal a bizalommal nézhetünk fel a világegyetem alkotójára, hogy semmi sem kerüli el a figyelmét, semmi sem siklik ki erős kezéből..."

Elisabeth Elliot körlevelei a szomorúság közepette is örömről, megelégedésről, elkötelezettségről, felelősségtudatról, viselkedésről és a szolgálat igazi jelentéséről szólnak. Megingathatatlan hite az Atya Isten szívét mutatja be és életét állítja elénk. Arról a biztonságról szólnak, amelyet Isten szeretetében találhatunk.

Tulajdonságok

ISBN: 9638603791
Kiadó:
Jó Hír
Eredeti cím:
The Liberty of Obedience - Secure in the Everlasting Arms
Kód: 6009
Méretek:
141 x 195 x 16 mm
Súly: 0,190kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 227
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!