Fiókom

Az imádkozó férj hatalma

Az imádkozó férj hatalma

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  980,00 Ft
Internetes ár:  882 Ft
Fizetendő:
882 Ft
Megtakarítás:  98,00 Ft (10%)

Leírás

Férfiak, valójában mit vártok a házasságotoktól?

Szerelmes vagy a feleségedbe - semmi mást nem kívánsz, csak hogy őt boldognak, virágzónak lásd, és a veled való kapcsolata kiteljesedjen. Nincs annál jobb módja szerelmed kifejezésének, mint ha imádkozol érte.
Amint Istent - aki hallja imáidat, és válaszol azokra - behívod a házasságotokba, új, izgalmas kalandra és reményre fogsz találni Az imádkozó férj hatalma című könyv által. Még a sebekkel teli helyzetben is Isten minden képzeletet felülmúlóan képes beavatkozni, számára nincs lehetetlen!

Húsz olvasmányos fejezetben Stormie Omartian megosztja veled, hogyan járj közben Istennél mindazokon a területeken, amelyeken a feleségednek szüksége van az imádságaidra:

  • érzelmei és hangulatai,
  • spiritualitása, szellemi zarándokútja,
  • anyasága,
  • fontossági sorrendje,
  • szexualitása.

Tanács és személyes történetek ismert keresztyén férfiaktól, imaötletek, a Szentírás szavai segítenek rátalálnod az imádkozás módjára, hogyan tárhatod Isten elé kéréseidet. Amint imáidban Istenen függsz, Ő új termékenységre, beteljesedettségre, mindennapi boldogságra vezet téged és feleségedet.

A könyv megszületésében közreműködő társszerzők: Neil T. Anderson, Steven Curtis Chapman, Michael Goldstone, Michael Harriton, Jack Hayford, Rodney Johnson, Eddie L. Long, Michael Omartian, James Robison, Kenneth C. Ulmer


Tulajdonságok

ISBN: 9789638768513
Kiadó:
Keresztyén Segítség Hídja
Kód: 3863
Méretek:
141 x 196 x 10 mm
Súly: 0,250kg
Kötés: papír
Nyelv: angol

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!