Az olajfa misztériuma
Az olajfa misztériuma

Az olajfa misztériuma

Zsidók és a nemzetek egyesítése Krisztus visszajövetelére

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

2100 Ft


Megrendelhető
  Kosárba teszem
Amikor  Pál apostol a Rómaiaikhoz írt levelének 11. fejezetében felvázolja Isten tervét Izraellel és a világ más népeivel, egy olajfa képével szimbolizálja, és "misztériumnak" nevezi. Isten bölcsessége feletti ámulatában így kiált: "Ó, Isten gazdagságának, bölcsességének és tudományának mélysége! Mely igen kifürkészhetetlenek az ő ítéletei és kinyomozhatatlanok az ő útjai! Mert ki ismerte meg az Úr értelmét, vagy ki lett neki tanácsadója?" (Róma 11:33-34). Johannes Fichtenbauer ezt a misztériumot tárja fel.

"Korlátozott ismeretem a messiáshívő zsidók mozgalmáról a néhai Peter Hocken atyával folytatott beszélgetéseim eredménye. Így amikor arról hallottam, hogy közeli barátja, Johannes Fichtenbauer Az olajfa misztériumáról ír, alig vártam, hogy elolvashassam a könyvet. Nem csalódtam. A messiáshívő zsidók mozgalma egyelőre kicsiny, ám már megalapozott és folyamatosan növekedik. Úgy hisznek Jézusban, mint Isten fiában és a világ Megváltójában. Mint váratlan partnerek, komoly kihívást jelentenek az egész keresztény világ számára abban, hogyan is viszonyuljunk hozzájuk. A jelen könyv tanít minket, kihívások elé állít, időnként még talán fel is zaklat, mert elmagyarázza, miért is van igen jelentős helyük sorainkban. Mindenkinek olvasnia kell!"
 - Charles Whitehead, a Katolikus Evangélizációs Szolgálat és a Celebrate Konferenciák titkára

ISBN: 9786150103914
Kiadó: Segítség az Élethez Alapítvány
Méretek: 148 x 210 x 11 mm
Súly: 0,245kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 184
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!