Fiókom

Az örök reformáció

Az örök reformáció

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Internetes ár:  800 Ft
Fizetendő:
800 Ft

Leírás

„Csia Lajos sokoldalú és maradandó értékű teológiai munkái közül 1994-ben jelent meg a Bibliai lélektan. Művei közül talán a legjelentősebb – Az örök reformáció – , melyet most tart a kezében!
"Kinek csak regényt van türelme olvasni, tegye le ezt a könyvet. Ki az igazságért fáradni, küzdeni, szenvedni kész, küzdjön meg e könyvvel, melynek tartalma verejték, harc és könnyek gyümölcse.” – így ajánlja könyvét a szerző.
A reformáció gondolatát általánban a XVI. században végrehajtott reformáció óta leszűkítették az ettől az időtől számított evangéliumi mozgalmakra, ébredési irányzatokra. Csia Lajos ezzel szemben a reformáció, tehát a lelki-szellemi megújulás és megújítás bibliai üzenetét hozza napfényre. A teljes Szentírás minden alapvető üzenete mind az egyén, mind a hívők közössége, az egyház teljes megújítását kívánja. A szerző ebben ad nagy segítséget a mai embernek is!

Kovács Bálint
ny. református lelkész

Tulajdonságok

Kiadó:
Evangéliumi Kiadó
Kód: 336
Méretek:
124 x 199 x 6 mm
Súly: 0,105kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 96
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!