Barbara, gyere vissza!
Barbara, gyere vissza!

Barbara, gyere vissza!

(Író) , (Író)
 
0,0 (0 szavazat)

2070 Ft


Ár:
2070 Ft
Megtakarítás::
230 Ft (10%)

Jelenleg nem kapható

"Anya, apa! Elegem van a szabályaitokból és az erkölcsötökből. Többé nem akarok keresztyénként viselkedni és nem is fogok!" - jelentette ki a 18 éves Barbara. Miközben apja megpróbálta jobb belátásra bírni, Barbarában nőtt a neheztelés, és az erkölcstelenség útjára lépett, ami csak fokozta szülei fájdalmát.

"Tudok az emberi romlottságról, de sokáig tagadtam, hogy a családunkban is létezhet - írja C. John Miller. A valósággal való szembesülése azonban arra késztette, hogy szembenézzen saját bűnével, bocsánatot kérjen, elismerje, hogy képtelen megváltoztatni önfejű lányát, és Isten szerinti módon kezdje szeretni Barbarát.

"Jack" Miller és Barbara Miller elbeszéli, milyen úton jutottak el a fájdalmas konfliktusoktól az örömteli kibékülésig. Könyvük így ellenállhatatlan képet fest Isten Millerékre és mindnyájunkra áradó kegyelméről, és felbecsülhetetlen értékű tanulságokkal szolgál az alázattal, bátorsággal és reménnyel kapcsolatos küzdelmeinket illetően. A könyv végén a fejezetek tanulmányozását segítő kérdések találhatók.

ISBN: 9789639390720
Kiadó: KIA
Eredeti cím: Come Back, Barbara
Kód: 4131
Méretek: 141 x 197 x 10 mm
Súly: 0,230kg
Kötés: papír
Oldalszám: 191
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!