Fiókom

Beteljesületlen vágyakkal együtt élni

Beteljesületlen vágyakkal együtt élni [Antikvár könyv]

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Antikvár könyv

Elérhetőség
Egyedi példány(ok), 1 db!
Internetes ár:  1800 Ft
Fizetendő:
1800 Ft

Leírás

A ​felnőtté válás problémáiról mindenkinek: szülőknek, nagyszülőknek, tanároknak, lelkészeknek, lelki gondozóknak és maguknak a tizenéveseknek.
„Tanulj meg terhet hordozva járni!” Ez a mondat nem található meg ebben a könyvben. Mégis, ha nagyon röviden akarom megfogalmazni e könyv üzenetét, ez jut eszembe. Ez olyan üzenet, amelyre napjaink ifjúságának nagy szüksége van, de jó lenne átadni ezt (talán még nem késő) az idősebbeknek is. Korunk közgondolkodását ugyanis áthatotta egy jövőnket romboló téveszme: a teherhordozás, a nélkülözés, a szenvedés és a fájdalom méltatlan hozzánk, ezért ezeket mindenestől el kell vetni, meg kell tagadni, ki kell iktatni életünkből. Helyettük válasszuk mindig a könnyebb utat, a gyorsabb kielégülést; jogunk van minden élvezethez, amit képesek vagyunk elérni és élvezni; a tilalomtáblák és a korlátok abszolút fölöslegesek, sőt károsak, hiszen az etikát mi magunk csináljuk magunknak, külső hatalom (Isten) ne szóljon bele az életünkbe. Közben nem gondolunk a teher és a szenvedés hordozásának jellemformáló, személyiséget érlelő erejére, és megfeledkezünk Teremtőnkről, aki kész megmutatni az utat, amelyen ugyan nem teher nélkül, de a célbajutás biztos reményében járhatunk.

Tulajdonságok

ISBN: 3878275137
Eredeti cím:
Living with Unfilled Desires
Állapot: Jó
Méretek:
138 x 200 x 1 mm
Súly: 0,172kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 146
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!