Fiókom

Bibliai atlasz

Bibliai atlasz [Antikvár könyv]

  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Antikvár könyv

Internetes ár:  5000 Ft Használt
Fizetendő:
5000 Ft

Leírás

"Egy rendkívül értékes kézikönyv." - Religious Education

"Igen aprólékos munkával készült mű, valószínűleg a legjobb ebben a műfajban." - Conservative Judaism

"Ez a két kiváló izraeli régész életművét foglalja magában ... nem csupán alapvető fontosságú mű, de nélkülözhetetlen is a kézikönyvek sorában ... A Bibliát olvasók, legyenek bármily felkészültek is, mindenképpen sokat fognak tanulni ebből az atlaszból." - Theological Studies

A Bibliai atlasz teljesen átdolgozott kiadása felhasználja a legújabb bibliai, történelmi és régészeti felfedezéseket a bibliai történelem térképek segítségével történő bemutatásához. A kétszínnyomásos térképek, a szöveg és az illusztrációk hozzásegítenek ahhoz, hogy megismerhessük a Kr.e. 3000 és Kr.u. 200 között eltelt időszak eseményeit. A szerzők nemcsak a bibliai tudományokból merítettek, hanem fölhasználták az egyiptológia, az asszirológia, valamint az ókori Görögország és Róma kutatásának tudományos eredményeit is, melyek segítségével az alábbi területeket sikerült részletekbe menően megvilágítaniuk:népvándorlások és letelepedések,a Bibliában szereplő hadjáratok és ütközetek,gazdasági fejlődés, kereskedelmi útvonalak és természeti erőforrások,a bibliai szereplők helyváltoztatása az egyes területeken és városokon belül,régészeti ásatások a Szentföldön, a kő- és rézkorszakban, a kánaáni periódusban, valamint az izraelita időszakban,az egyház növekedése az első és második században.

Tulajdonságok

ISBN: 9630498170
Kiadó:
Szent Pál Akadémia
Állapot: Használt
Méretek:
229 x 303 x 20 mm
Súly: 1,035kg
Kötés: Kemény
Oldalszám: 216
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!