Fiókom

Boldog lehetsz - már MOST!

Boldog lehetsz - már MOST!

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Internetes ár:  1155 Ft
Fizetendő:
1155 Ft

Leírás

Merlin Carothers könyve arról szól, hogyan lehet megtalálni a hétköznapokban az örömöt. A legtöbb ember azt gondolja, hogy a boldogsághoz anyagi jólétre, biztos egzisztenciára van szükség. A szerző ellenben azt állítja, hogy a boldogsághoz semmi más nem kell, mint a hit. Mert a hit segít nekünk abban, hogy megfelelően álljunk hozzá az élet problámáihoz. Felismerését a Biblia állításaira alapozza : "Isten országa béke és öröm a Szentlélekben" (Róm 14,17). Minden napunk számtalan alkalmat kínál, hogy felfedezzük a Szentlélek örömét. Az öröm nemcsak egészségünknek tesz jót, hanem boldoggá teszi a környezetünkben ékőket is. Sőt ha örömben élünk, Istennek is örömet szerzünk. Jézus nagy árat fizetett azért, hogy elérhetővé tegye számunkra ezt az örömöt. Ő maga mondta, hogy "az én örömöm legyen bennetek" (Jn 15,11). Hatalmunkban áll ezt az örömet befogadni, de elutasítani is.
A mai világban sok a szomorú ember. Nekünk keresztényeknek fontos feladatunk, hogy megmutassuk: a Jézusban való élet öröm! A hit öröm!
Ajánlom mindenkinek, aki elhatározta, hogy megújítja gondolkodását és be akarja fogadni az Úr örömét.

Tulajdonságok

ISBN: 9639281578
Kiadó:
Marana Tha 2000
Eredeti cím:
You Can Be Happy NOW
Kód: 6268
Méretek:
140 x 200 x 13 mm
Súly: 0,165kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 181
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!