Fiókom

Bonhoeffer - életrajz

Bonhoeffer - életrajz

Pásztor, mártír, próféta, kém

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  5450,00 Ft
Internetes ár:  4905 Ft
Fizetendő:
4905 Ft
Megtakarítás:  545,00 Ft (10%)

Leírás

Dietrich Bonhoeffer életrajza a magyar olvasóközönség számára egyedülálló hiánypótló munkaként mutatja be a huszadik század egyik legkiemelkedőbb hősét: a pásztort, a mártírt, a prófétát, a kémet, aki fiatalságával, megalkuvást nem ismerő bátorságával és briliánsintellektusával szembeszáll magával Hitlerrel is.

Meghatározó, mélyen megindító történet az övé. A nácizmusban testet öltőembertelen, gonosz szörnyeteggel szemben álló erkölcsi diadal expozéja ez a nem csupán Amerikában, de Németországban is óriási olvasótáborral rendelkező mű. Az előkelő arisztokrata családból származó német ifjú,miután egy harlemi gyülekezetben felfedezi az igazi hit tiszta tüzét,Németországba visszatérve az elsők között emel szót Hitler és a nácizmus ellen. Később lelkipásztori hivatása ellenére kettős ügynökként vesz részt a Führer elleni összeesküvésben. Elvei és hite mellett kitart mindhalálig. A rendkívüli élettörténet rendkívüli módon is ér véget: 39 éves korában az ekkor már vőlegény Bonhoeffert a flossenberg ikoncentrációs táborban Hitler külön parancsára végzik ki.

Halála óta a 20. század egyik legösszetettebb és legizgalmasabb személyiségeként tartják számon – Eric Metaxas munkájából számunkra is kiderül, hogy méltán. Lebilincselő, egyben történeti, kulturális,filozófiai valamint vallási szempontból is részlet-gazdag életrajza igen aktuális üzenetet hordoz minden kor embere számára.

Tulajdonságok

ISBN: 9786155246159
Kiadó:
Immanuel Alapítvány
Eredeti cím: Bonhoeffer
Méretek:
165 x 233 x 47 mm
Súly: 0,905kg
Kötés: Keménytáblás
Oldalszám: 620
Megjelenés dátuma: 2014.04.17
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Csodálatos Kegyelem
Csodálatos KegyelemPapír:  3375 Ft
3750,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)
Csodák
CsodákPapír:  3105 Ft
3450,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)
Bonhoeffer - életrajz
Bonhoeffer - életrajzPapír:  4455 Ft
4950,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!