Fiókom

Creatio

Creatio

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  3000,00 Ft
Internetes ár:  2700 Ft
Fizetendő:
2700 Ft
Megtakarítás:  300,00 Ft (10%)

Leírás

A bibliai teremtési modellt részletesen bemutató tankönyv eredetileg német nyelven jelent meg, s most örömmel adjuk a magyar olvasóközönség kezébe.
A CREATIO gimnazista, vagy ennél idősebb diákok számára készült. A tudomány mai állásából kiindulva még a bonyolult tények is jól érthetően magyarázhatók. A mellékelt DVD-n a könyv pdf-ben olvasható változata és széles körű dokumentáció segíti az elmélyülést.
A CREATIO világossá teszi, hogy a honnan és hová kérdése nem kizárólag megfigyelések és következtetések által, hanem végső soron hit által válaszolható meg. A könyv segítségével megértjük, hogy nagyon sok ma tapasztalható tény a teremtési modellel magyarázható.
A CREATIO ennek köszönhetően értékes eszköz a teremtéstan iskolai oktatásához.
"A CREATIO világos és érthető nyelvezete lebilincselő, anélkül, hogy felszínessé válna. A bibliai őstörténet magyarázatai nagyon jól sikerültek, és találóan vannak megfogalmazva. A természettudományos szakaszok lehetővé teszik, hogy könnyen bekapcsolódjunk a bonyolult témákba, és naprakész ismereteink legyenek." Dr. Reinhard Junker, SG, Wort und Wissen


Tulajdonságok

ISBN: 9789639867697
Kiadó:
Evangéliumi Kiadó
Kód: 4471
Méretek:
195 x 265 x 13 mm
Súly: 0,966kg
Kötés: Kemény
Oldalszám: 227
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!