Csodálatos...
Csodálatos...

Csodálatos...

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

1615 Ft


Ár:
1615 Ft
Megtakarítás::
285 Ft (15%)

Amíg a készlet tart!
  Kosárba teszem
Milyen fontos lenne időt szánnunk arra, hogy Isten teremtett világa felett ujjongjunk! Szavakkal leírhatatlan, hogy milyen bámulatos minden, amit Ő alkotott!Mindnyájan tartozunk önmagunknak, hogy eltöltsön bennünket a csodálat az univerzum dimenziói, a csillagok száma és járásuk tökéletes pontossága felett!
Micsoda tragédia lenne, ha úgy telne az életünk, hogy a szürke, hétköznapi dolgokban leragadnánk, a gyönyörűek mellett pedig elsétálnánk!Álljunk hát meg, hajoljunk le a rózsához és szippantsunk mélyet az illatából! Csodáljuk meg Isten munkáját a világegyetemben: a csillagos eget, az emberi testet, az agyat, az állatokat, a növényeket és Isten "ujjlenyomatát" a tudományok különböző területén!
Ebben a lélegzetelállító könyvben, mely az Isten csodái c. kötet folytatása, a szerző utazásra hívja az Olvasót a teremtés, a gondviselés és a megváltás birodalmába.
ISBN: 9638603771
Kiadó: Jó Hír
Eredeti cím: Our God Is Wonderful
Kód: 5700
Méretek: 143 x 195 x 10 mm
Súly: 0,140kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 143
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!