Fiókom

Csodálatos...

Csodálatos...

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  1900,00 Ft
Internetes ár:  1710 Ft
Megtakarítás:  190,00 Ft (10%)

Leírás

Milyen fontos lenne időt szánnunk arra, hogy Isten teremtett világa felett ujjongjunk! Szavakkal leírhatatlan, hogy milyen bámulatos minden, amit Ő alkotott!Mindnyájan tartozunk önmagunknak, hogy eltöltsön bennünket a csodálat az univerzum dimenziói, a csillagok száma és járásuk tökéletes pontossága felett!
Micsoda tragédia lenne, ha úgy telne az életünk, hogy a szürke, hétköznapi dolgokban leragadnánk, a gyönyörűek mellett pedig elsétálnánk!Álljunk hát meg, hajoljunk le a rózsához és szippantsunk mélyet az illatából! Csodáljuk meg Isten munkáját a világegyetemben: a csillagos eget, az emberi testet, az agyat, az állatokat, a növényeket és Isten "ujjlenyomatát" a tudományok különböző területén!
Ebben a lélegzetelállító könyvben, mely az Isten csodái c. kötet folytatása, a szerző utazásra hívja az Olvasót a teremtés, a gondviselés és a megváltás birodalmába.

Tulajdonságok

ISBN: 9638603771
Kiadó:
Jó Hír
Eredeti cím:
Our God Is Wonderful
Kód: 5700
Méretek:
143 x 195 x 10 mm
Súly: 0,140kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 143
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!