Fiókom

Dicsérjétek az Urat

Dicsérjétek az Urat [Antikvár könyv]

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Web ár:  1500 Ft
Fizetendő:
1500 Ft

Leírás

Trausch Liza e könyvének címe: Di csérjétek az Urat! Zsoltár 150,1 verse.
Felszólítás ez arra, amire életünk adatott. A cím jelzi, hogy a könyv tartalmának, igehirdetéseinek is az Úr dicsérete a célja. E könyvben lévő igehirdetések alapigéi mind a Zsoltárok könyvéből valók. A csendeshetek ugyanis vasárnap esti áhítattal kezdődnek, és a bibliaolvasó Útmutatóban vasárnap este egy-egy zsoltár a kijelölt Ige. Így egy-egy csendeshét első esti üzenete a vasárnapi esti zsoltárból való, ami rendszerint áthatja az egész hét mondanivalóját.
 A legtöbb zsoltárban kifejezetten szerepel az Úr dicséretére való felhívás. Vágyunk arra, hogy e könyv segítse olvasóit a Szentlélek által, az Urat dicsérő, megújult életre. Mint ahogy Pál apostol is buzdítja az efézusbelieket: "Beszélgetvén egymás között zsoltárokban és dicséretekben, és lelki énekekben, énekelvén és dicséretet mondván szívetekben az Úrnak. Hálát adván mindenkor, mindenekért a mi Urunk Jézus Krisztusnak nevében az Istennek és Atyának. " - Efézus 5,19-20

Tulajdonságok

Kiadó:
Magánkiadás
Állapot: Jó
Méretek:
142 x 200 x 19 mm
Súly: 0,399kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 340
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!