Fiókom

Eposz

Eposz

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Jelenleg nem kapható

Bolti ár:  1200,00 Ft
Internetes ár:  1080 Ft
Fizetendő:
1080 Ft
Megtakarítás:  120,00 Ft (10%)

Leírás

"Mi van akkor, ha minden nagyszerű történet, amely valaha meghatott bennünket, könnyeket csalt a szemünkbe, örömöt szerzett - az igazi Történetről mesél valamit, arról, amibe beleszülettünk, az Eposzról, amiben nekünk is van szerepünk?"
Értelem és érzelem, Don Juan De Marco, Titanic, A muszika hangjai, A szerelem hullámhosszán, Elfújta a szél, Az utolsó mohikán, A rettenthetetlen, Gladiátor, Rocky, Top Gun, Apollo 13, A Mátrix, Csillagok háborúja. Vagy akár Az oroszlánkirály, Óz a nagy varázsló, A gyűrűk ura, Mozart Varázsfuvolája vagy Shakespeare Vihara...mind részei a Történetünknek.
Csak akkor fogjuk megérteni az életünket, ha ismerjük az Eposzt. A szépség, a bensőségesség, a kaland, a veszély, a veszteség, a hősiesség és az árulás Története ez.


Tulajdonságok

ISBN: 9789731650470
Kiadó:
Koinónia
Eredeti cím:
The Story God is Telling
Kód: 4466
Méretek:
105 x 180 x 8 mm
Súly: 0,068kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 107
Nyelv: magyar

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!