Fiókom

Erosz nyomában

Erosz nyomában

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  1500,00 Ft
Internetes ár:  1350 Ft
Fizetendő:
1350 Ft
Megtakarítás:  150,00 Ft (10%)

Leírás

A szerző Erosz - a szép, a jó és az igaz szeretete - nyomába szegődve éppúgy megtalálta őt a szerelemben, a szexualitásban, a romantikában, mint az idő múlásában, az öngyilkosságban, a démoni hübriszben, a nemzeti öntudatban, távoli világok felkutatásában, a környezetvédelemben és a matematikusok tevékenységében. Nyomaira bukkant a magas és a populáris kultúrában egyaránt. Így lesz erosz szószólója Qoheleth, Goethe, Rousseau, Umberto Eco, Mozart, Anakin Skywalker, Hercule Poirot, Rómeó és Júlia, valamint Arwen, a tünde és Tevje, a tejesember. Sajátos módon valamennyien Erosz mindent átható sóvárgásának egy-egy árnyalatát festik elénk.
Erosz felkutatásában Yeshua rabbi a kísérőnk, aki olykor közvetlenül szólal meg, máskor követői tolmácsolják gondolatait: János, Simon és Saul, Augusztinusz és Kálvin, Pascal és Kierkegaard, T.S. Eliot és C.S. Lewis. A lelki utazásba bármelyik fejezetnél bekapcsolódhatunk. Erosz gondoskodott arról, hogy a nyomát mindenhol felfedezzük.

Tulajdonságok

ISBN: 9789639564923
Kiadó:
Harmat
Kód: 6636
Méretek:
114 x 180 x 8 mm
Súly: 0,090kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 110
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Filozófia

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!