Fiókom

Esti mesélő könyv

Esti mesélő könyv

Öt kontinens negyven meséje

(Illusztrátor) , (Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  3900,00 Ft
Internetes ár:  3510 Ft
Fizetendő:
3510 Ft
Megtakarítás:  390,00 Ft (10%)

Leírás

A lefekvés ideje különleges alkalom a gyerekek életében. Ilyenkor egy kupacba gyűlik a család egy esti puszira, beszélgetésre és lélekmelengető mesére. A bátorságról, becsületről, furfangról, megbocsátásról, reményről és szeretetről szóló kalandok felidézése alkalmat kínál a szülő-gyermek kapcsolat erősítésére és a gyermek életének formálására.

Bob Hartman, hivatásos mesemondó gondos odafigyeléssel válogatta a darabokat ebbe a gyűjteménybe a világ minden tájáról, és sok játékos ötlettel szolgál a felolvasás színesítésére és a hallgatóság bevonására. Az Év Gyermekkönyve-díjas Kállai Nagy Krisztina illusztrációi még varázslatosabbá teszik a kedves és humoros történeteket, életre keltve a szereplőket - embereket, állatokat és a mesevilág szülötteit egyaránt.

"Némelyik mese talán ismerős lesz az olvasó számára, de bízom benne, hogy ki-ki sok újat is talál majd közöttük, s - hozzám hasonlóan - örömmel csodálkozik majd rá e történetek szépségére és arra, hogy kultúrától, nemzetiségtől és bőrszíntől függetlenül mennyire hasonlóak az álmaink és az értékeink.

Polcoljuk hát fel a párnákat, tereljük gyermekeinket a takaró alá, és vegye kezdetét közös utazásunk "egyszer volt, hol nem volt" időkbe és "az Óperenciás-tengeren túli" vidékekre!" - Bob Hartman


Tulajdonságok

ISBN: 9789632880471
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
The Lion Storyteller Bedtime Book
Kód: 4046
Méretek:
220 x 265 x 18 mm
Súly: 0,825kg
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 128
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Gyermekkönyvek

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!