Fiókom

Eszter – Nők a Bibliában

Eszter – Nők a Bibliában

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2600,00 Ft
Internetes ár:  2340 Ft
Fizetendő:
2340 Ft
Megtakarítás:  260,00 Ft (10%)

Leírás

Uralkodói tisztségre hívattál el!

„És ki tudja, talán éppen e mostani idő miatt jutottál királyságra.” (Eszter 4,14)

Ez az elsősorban nőknek szóló igetanulmány több, mint egy ószövetségi könyvről szóló beszámoló. A Biblia kiemelkedő nőalakjának, az árva lányból Perzsia királynőjévé lett Eszternek a története, akinek élete és a mi hétköznapjaink között több párhuzam vonható, mint elsőre gondolnánk.
Az „Eszter – Nők a Bibliában” című, személyes elmélyülésre és interaktivitásra egyaránt sarkalló kötet elolvasása során megtapasztalhatjuk, hogyan válhatunk a keresztyén nőiség hiteles megtestesítőivé, miképp hozhatnak bölcs szavaink és bátor tetteink bőséges áldást mások életére, de a sajátunkra is. Eszter példája megmutatja, hogy egy rajtunk túlmutató célért hogyan lehet nehézségeinket felülmúló életet élni, miként alakíthatunk ki gyümölcsöző kapcsolatokat és mélyülhetünk el Isten szent Beszédében.
A történet feldolgozását különböző eszközök támogatják. Az Igei mannák a megértést segítik, az Elmélyülés rész kérdésekkel inspirál, a válaszoknak kihagyott helyek lehetőséget adnak a történet személyessé tételére. Az Inspiráló Idézettár bibliai igékkel és híres gondolkodóktól származó szavakkal bátorítanak. A Szívvizsgálat imádságai vezérfonalként járulnak hozzá a lelki elcsendesüléshez.
Segítséget kínál a könyv, hogy Eszter királyné lelkületét hűen képviseljük a világban, és a mindennapi életünk legapróbb mozzanatait meghatározó valósággá váljon!

Tulajdonságok

ISBN: 9786156209290
Kiadó:
Evangéliumi Kiadó
Méretek:
196 x 215 x 12 mm
Súly: 0,378kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 208
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!