Fiókom

Extravagáns szeretet

Extravagáns szeretet

Ismerd meg Isten akaratát az életedre!

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  1660,00 Ft
Internetes ár:  1494 Ft
Fizetendő:
1494 Ft
Megtakarítás:  166,00 Ft (10%)

Leírás

Hallottál már Isten szeretetéről? Eszedbe jut ennek a szeretetnek a kapcsán az óriási, határtalan és extravagáns kifejezések valamelyike? Ismered az Ő szeretetének személyességét, örökkévalóságát, ellenállhatatlanságát és idő előttiségét?

Mert Derek Prince jól ismerte, átélte és képviselte ezt a szeretetet. Mi több, írása segítségével téged is bevezet ebbe a szeretetbe, amely erősebb és mélyebb annál, mint amit valaha is elképzeltél: ez extravagáns. Isten akarata, rád vonatkozó célja és szeretete megismerhető.

Hogyan lehet a tiéd?

Derek Prince nagyon gyakorlati módon tanít, hogy hogyan részesülhetsz természetfölötti helyreállításban, hogyan arathatod le Isten ígéreteinek a jutalmát és találhatsz mély békességre és személyes beteljesedésre az Úrral. Isten rád vonatkozó akarata valóság lehet, sőt élhetsz szabadon a megtévesztéstől, szolgálhatsz és az élet csatornájává válhatsz a körülötted élők számára.

Van az élethez szükséges célod és erőd? Vagy csak sodródsz az árral a szokások és a körülményeid kiszolgáltatottjaként? Ideje változtatnod!

„Mert én ismerem a terveket, amim van számotokra – mondja az ÚR –; tervek a jólétre és nem a csapásra, hogy nektek adjam jövőt és a reményt”. Jeremiás 29,11

Tulajdonságok

ISBN: 9786155856136
Eredeti cím:
Extravagant Love - God's Will for Your Life
Méretek:
135 x 195 x 8 mm
Súly: 0,163kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 112
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!