Fiókom

Felcserélt értékrend

Felcserélt értékrend

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2450,00 Ft
Internetes ár:  2205 Ft
Fizetendő:
2205 Ft
Megtakarítás:  245,00 Ft (10%)

Leírás

Megváltozott a mai ember értékrendje. A tiszta, önzetlen, igaz szeretetet az anyagi értékek váltották fel. Értékváltás (értékváltság) van. Azt látjuk a mindennapokban, hogy azt az embert becsülik, arra néznek fel, akinek pénze, vagyona van. Bár a "hogyan szerezte?" kérdés ott lappang mindenkiben, azért szeretne ő is úgy élni, megvenni azt, ami a másiknak már van, megpróbál törtetően előbbre jutni, legalábbis anyagiakban. Ha erre nincs is módja, a gyermekének szeretne legalább mindent megadni, erején felül költ, a "legdrágább kincsére". Vajon a pénzzel, az autóval, a lakással valóban mindent megadott?
Nem!
De erre a legtöbben csak akkor döbbennek rá, amikor látják gyermekük tönkretett életét... Amikor érzi, hogy őt semmibe veszik, ha már nem tud adni - magára hagyják...

Tulajdonságok

Kiadó:
Magánkiadás
Méretek:
145 x 200 x 10 mm
Súly: 0,220kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 200
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!