Folti 1+1=20% akció
Folti 1+1=20% akció

Folti 1+1=20% akció

Mese a megbocsátásról és a kegyelemről

(Művész) , (Író)
 
0,0 (0 szavazat)

4560 Ft


Ár:
4560 Ft
Megtakarítás::
1140 Ft (20%)

Megrendelhető
  Kosárba teszem
Vásárold meg a Folti című mesekönyvet két példányban, most 20% kedvezménnyel!

Vajon Folti megtalálja a módját, hogy letörölje a foltjait?

Ez a könyv praktikus ötletekkel segít a szülőknek abban, hogy játékosan beszélgessenek gyermekeikkel a bűnről, és arról a folyamatról, amely Krisztushoz mint személyes Megváltóhoz vezet.

Egy kisfiú, FOLTI, olyan királyságban él, ahol mindenkinek foltok csúfítják el a bőrét. Ahányszor csak rosszat tesz valaki, egy újabb pötty jelenik meg rajta. Azt remélve, hogy talál valakit, aki tudja, hogyan lehet megszabadulni a foltoktól, Folti útnak ered. De egyik faluból a másikba menve csak olyanokkal találkozik, akik elrejtik a kiütéseiket, vagy nem beszélnek róluk, esetleg másokat vádolnak miattuk. Csak akkor leli meg a megoldást, amikor egy csendes idegennel találkozik, s ez a találkozás örökre megváltoztatja Folti és családja életét.

A Folti mai gyermekek számára írt példázat, mely segít, hogy megértsék és megjegyezzék a bűn, a bűnbocsánat és a kegyelem gondolatát. A könyv szülő-gyermek beszélgetésekhez ad ötleteket, valamint ahhoz is, hogyan vezethetjük gyermekünket Krisztushoz. Egyszerű története, könnyen érthető üzenete révén a Folti kiváló eszköz lehet a gyermekek evangélizációjában
ISBN: 9786150062327
Kiadó: CLC Magyarország
Eredeti cím: Blotch. A Tale of Forgiveness and Grace
Méretek: 147 x 210 x 20 mm
Súly: 0,430kg
Kötés: Keménytáblás
Oldalszám: 128
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!