Friss szél, friss tűz

Tulajdonságok

ISBN: 9789631288568
Kiadó:
MPE
Eredeti cím:
Fresh Wind, Fresh Fire
Méretek:
135 x 203 x 12 mm
Súly: 0,205kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 224
Nyelv: magyar

Végleg elfogyott

Bolti ár: 2100,00 Ft
Internetes ár: 1890,00 Ft
Megtakarítás:  210,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Friss szél, friss tűz

Dean Merrill (Szerző) , Jim Cymbala (Szerző)
  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

AZ IDŐK SÜRGETŐEK     ISTEN MOZGÁSBAN VAN     MOST JÖTT EL A PILLANAT...
hogy megkérd Istent, lobbantsa lángra a szellemed!

Jim Cymbala pásztor hisz abban, hogy Jézus meg akarja újítani népét - vissza akar hozni minket a szellemi zsákutcákból, a fásultságból és a langymeleg vallásosságból.

Cymbala első kézből ismeri a különbséget. Saját gyülekezete, a Brooklyn Tabernacle 1972-ben még hűsz fővel küszködött. Aztán elkezdtek imádkozni... Isten megmozdult... az utcán megkeményedett életek százával változtak meg Krisztus szeretete által... és ma már több, mint tízezren vannak.

Ennek az - Amerika egyik legkeményebb környékén levő - összetört gyülekezetnek a története jól szemlélteti, hogyan tudsz szellemi frissességet hozni a gyülekezetedbe és a saját életedbe. A Friss szél, friss tűz bemutatja, mit tud tenni a Szent szellem, ha a hívők komolyan veszik az imádkozást és az evangéliumot. Ez az elképesztő könyv felfedi, hogy Isten hogyan cselekszik életeket megváltoztató módokon, amikor félretesszük a napirendünket, szaván fogjuk és figyülünk a hangjára.

"Ez a könyv a térdeidre fog kényszeríteni. Készülj fel, hogy provokálni fog, de ugyanakkor nagy kihívás elé is állít. Biztos lehetsz benne, hogy ha elolvasod, örökre megváltooztat." - David Wilkerson, a Kés és kereszt szerzője

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg: