Fiókom

Guribari, papírpásztor

Guribari, papírpásztor

(Író) , (Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Internetes ár:  990 Ft
Fizetendő:
990 Ft

Leírás

Az origami a papírhajtogatás művészete. A kirigami-technikában a hajtogatás mellett ugyanolyan fontos az olló használata is. A gurigami pedig papírcsíkokat kelt életre, amihez vágni, pödörni, hajtogatni és ragasztani kell.
A papírcsíkokat kis papírhengerek - gurik, kunkorok - tartják össze, sőt van olyan forma, ami szinte csupa guriból, kunkorból áll. Nem véletlen tehát a szójáték: guribari, gurigami. Színes és derűs ez a papír-világ, a gyerekek szívesen alakítják, játszanak vele.
Sztanevné Rácz Katalin gyermekeivel együtt fedezte fel a formák sokaságát, a közös barkácsolás örömét. S mivel keresztény családról van szó, kezük nyomán megelevenedtek a bibliai történetek alakjai, figurái is. Ábrahám történeteit meséli el a Sok nép atyja leszel című kis képeskönyv, a Gurigami Biblia első része. Hogyan is készülnek a benne levő figurák, tárgyak, alakok? Ezt mutatja be lépésről lépésre ez a gurigami munkafüzet, amihez papírcsomag is rendelhető.
A gurigami-technika nem túl drága és bonyolult, inkább szorgalmas, ügyes kezek, jókedv és fantázia kell hozzá, mint vastag pénztárca. Jó szívvel ajánljuk családi körbe, gyülekezeti gyermekfoglalkozásra, táborba, hittanórára egyaránt. Az alapformák segítségével bármelyik bibliai történet figuráit elkészíthetjük.

A Gurigami Biblia első része nálunk már kapható!


Tulajdonságok

ISBN: 9789638880628
Kiadó:
Parakletos
Kód: 4026
Méretek:
160 x 235 x 3 mm
Súly: 0,100kg
Kötés: füzet
Oldalszám: 40

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!