Fiókom

Gyülekezeti fegyelmezés

Gyülekezeti fegyelmezés

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Amíg a készlet tart!

Bolti ár:  600,00 Ft
Web ár:  510 Ft
Fizetendő:
510 Ft
Megtakarítás:  90,00 Ft (15%)

Leírás

Ez a könyv nem gyülekezeti büntetések felsorolása, csupán azt mutatja be, hogy a gyülekezeti fegyelmezés nagyon biblikus és pozitív vonatkozású. A gyülekezeti fegyelmezést időben meg kell kezdeni, és vele vissza akarjuk terelni a másik embert arra az útra, ahol Isten dicsőségére él, és ahol megtapasztalhatja az Úr áldását. Így ez a könyv értékes segítség a gyülekezetben végzett lelkigondozáshoz.

A szerző arra is világosan rámutat, hogy Isten szent. Ez azt jelenti, hogy a gyülekezetben figyelembe kell venni az Őáltala megszabott rendet. Az Újszövetség éppen ezért számtalan utasítást tartalmaz arra vonatkozóan, hogy mit kell tenni, amikor egy helyi gyülekezetben egyes hívő emberek nem hajlandók megítélni a bűnt az életükben. Ekkor a gyülekezet kötelessége bibliai irányelvek szerint eljárni. Ebben a könyvben nagyító alá vesszük a témával kapcsolatos bibliai igehelyeket.

Tulajdonságok

ISBN: 9637369698
Kiadó:
Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím:
Heute noch Gemeindezucht?
Kód: 1213
Méretek:
124 x 183 x 5 mm
Súly: 0,165kg
Kötés: papír
Oldalszám: 88
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!