Győztes imák

Tulajdonságok

ISBN: 9789631272185
Kiadó:
CLC Magyarország
Eredeti cím: Fervent
Méretek:
147 x 210 x 10 mm
Súly: 0,235kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 172
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 3250,00 Ft
Internetes ár: 2762,00 Ft
Megtakarítás:  488,00 Ft (15%)
Ossza meg barátaival!

Győztes imák

Priscilla Shirer (Szerző)
  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

VAN EGY ELLENSÉGED…
…aki nagy erővel lendült támadásba azért, hogy leromboljon mindent, ami kedves neked. Stratégia mentén, célratörően teszi ezt. Ebben a pillanatban is ezt műveli – a szívedre, az otthonodra, a gondolataidra, az életedre rajzolt célkeresztre fókuszál.

Ez a könyv pedig, ez a haditerv esélyt ad neked arra, hogy visszavágj. Egy olyan fegyverrel, ami tényleg működik: imával.

A New York Times bestseller szerzője, Priscilla Shirer a War Room (Imával nyert csaták / Védelmező fegyver) című filmben játszott szerepét a valódi életbe viszi át, és a legfontosabb témákat érinti: az identitásodat, a családodat; mindazt, amit már bánsz, ami nyomást vagy kísértést jelent neked, a félelmeidet, a hozzáállásodat, és még sok minden mást. Minden fejezet az ellenség ellened irányuló, kegyetlen, alattomos szándékait leplezi le ezeken és a hasonló kulcsfontosságú területeken, s megtanít, hogyan hozd létre és tedd látható helyekre a saját személyre szabott ima-haditervedet, hogy azt aktívan hadirendbe is állítsd ahol és amikor csak szükséges a mellékelt, kitéphető imakártyák segítségével, melyeket bárhová kiragaszthatsz, és amelyekkel bármikor, bárhol imádkozhatsz. Mert az igazság ez: a győzelmek nem születnek véletlenül.

A Győztes imák életszerű, térdre kényszerítő, soha-ne-add-fel típusú cselekvési terv a gyakorlatias és céltudatos imádsághoz.

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Priscilla Shirer