Fiókom

Győztes imák

Győztes imák

Haditerv a célratörő és stratégiai imához nőknek

(Író)
  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  3250,00 Ft
Internetes ár:  2762 Ft
Fizetendő:
2762 Ft
Megtakarítás:  488,00 Ft (15%)

Leírás

VAN EGY ELLENSÉGED…
…aki nagy erővel lendült támadásba azért, hogy leromboljon mindent, ami kedves neked. Stratégia mentén, célratörően teszi ezt. Ebben a pillanatban is ezt műveli – a szívedre, az otthonodra, a gondolataidra, az életedre rajzolt célkeresztre fókuszál.

Ez a könyv pedig, ez a haditerv esélyt ad neked arra, hogy visszavágj. Egy olyan fegyverrel, ami tényleg működik: imával.

A New York Times bestseller szerzője, Priscilla Shirer a War Room (Imával nyert csaták / Védelmező fegyver) című filmben játszott szerepét a valódi életbe viszi át, és a legfontosabb témákat érinti: az identitásodat, a családodat; mindazt, amit már bánsz, ami nyomást vagy kísértést jelent neked, a félelmeidet, a hozzáállásodat, és még sok minden mást. Minden fejezet az ellenség ellened irányuló, kegyetlen, alattomos szándékait leplezi le ezeken és a hasonló kulcsfontosságú területeken, s megtanít, hogyan hozd létre és tedd látható helyekre a saját személyre szabott ima-haditervedet, hogy azt aktívan hadirendbe is állítsd ahol és amikor csak szükséges. Készíts imakártyákat, melyeket bárhová kiragaszthatsz, és amelyekkel bármikor, bárhol imádkozhatsz. Mert az igazság ez: a győzelmek nem születnek véletlenül.

A Győztes imák életszerű, térdre kényszerítő, soha-ne-add-fel típusú cselekvési terv a gyakorlatias és céltudatos imádsághoz.

Tulajdonságok

ISBN: 9789631272185
Kiadó:
CLC Magyarország
Eredeti cím: Fervent
Méretek:
147 x 210 x 10 mm
Súly: 0,235kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 172
Nyelv: magyar

A könyv tartalma

Ez már háború

Kezdjük imádsággal!

1. számú stratégia: A szenvedélyed
Szerezd vissza, ha már elmúlt!

2. számú stratégia: A fókuszod
Harcolj a valódi ellenséggel!

3. számú stratégia: Az identitásod
Emlékezz rá, ki is vagy!

4. számú stratégia: A családod
Bástyázd körül azok életét, akiket szeretsz!

5. számú stratégia: A múltad
Vess véget a bűntudat, a szégyen és a sajnálkozás uralmának!

6. számú stratégia: A félelmeid
Szállj szembe az aggodalmaiddal, és tarts igényt az elhívásodra!

7. számú stratégia: A tisztaságod
Maradj erős a legérzékenyebb területeiden!

8. számú stratégia: A téged érő nyomások
Követeld vissza a békességet, a nyugalmat és a megelégedettséget!

9. számú stratégia: A sérüléseid
Fordítsd át a keserűséget megbocsátásra!

10. számú stratégia: A kapcsolataid
Egységben egy közös ügyért

Ámen

Előszó

EZ MÁR HÁBORÚ

Csak hogy tudd, mibe vágsz bele…

Mire végzel ennek a könyvnek az elolvasásával (és feldolgozásával), az első borító már nem fog olyan szépen visszahajlani rá. Felismerhetően el fog torzulni a formája. A gerinctől indulva olyan szögben fog felfelé ívelni róla, hogy még ha egy régi telefonkönyvet tennél is rá, hogy lenyomja, akkor se tudnád kisimítani azt, ami olyan durván és
örökre meggyűrődött. Az odaadó használattól. Háborús sérülés. Lehetetlen karácsonykor tovább ajándékozni.

Fűnyomokat képzelek rá. Tintafoltokat. Szamárfüleket. Harci sebesüléseket. Egy-két göröngyös kis kört, amit egy véletlen csepp tea okoz, vagy épp egy könnycsepp a szemedből, két-három sornyi szövegen szétfolyva. Félreismerhetetlen jeleit annak, hogy itt jártál, foglalkoztál a témával, beleélted magad.

Szeretném, ha néhány lapot kitépnél és írnál rá. Hogy a lapok szélei elrongyolódjanak, sarkai meggyűrődjenek. Azt szeretném, hogy a gyermekeid ne merjenek hozzányúlni, csak gumikesztyűvel. Vagy salátáscsipesszel.

Ennek a könyvnek nem az a célja, hogy csak úgy szórakozásból olvasgasd. Nem a kávézóasztalra vagy más epizódszerepre szánt különlegesség. Inkább úgy tekintsd, mint ipari túlélő felszerelést. Mint a szigetelőszalagot vagy pillanatragasztót. Kösd össze bőrszíjjal. Vagy esetleg régi cipőfűzővel. Szoros masnival. Valamivel, ami egyben tartja.
Mert háborúban állsz. Az életed csatájában. Egy nagyon valóságos ellenség már terveket készített és áskálódik ellened, megtámadott téged, rászállt az érzéseidre, a gondolataidra, a férjedre, a gyermekeidre és a jövődre. Valójában ebben a másodpercben is ezt teszi. Éppen ott, ahol ülsz. Pont ott, ahol vagy.

De én azt mondom, hogy a terror uralmának itt vége! Most vége! Lehet, hogy újból visszatér, de többé nem győzhet!

Mert ha elkezdünk imádkozni, a tervei kudarcra vannak ítélve.

Nos, ha az imádságról szóló könyvet szeretnél, ez itt valószínűleg nem neked szól. Jó néhány csodálatos könyv van az imádságról, amit tudós szerzők írtak, és amire érdemes rászánni az időt, hogy elolvasd. Valójában ajánlatos is megtenned. Sosem tudhatunk eleget az imádkozásról, igaz? De itt, ezeken a lapokon nem egyszerűen beszélni vagy gondolkozni fogunk az imádságról.

Nem.
Készülj fel!
Imádkozni fogsz!

Részlet a könyvből

Azért imádkozunk, mert a saját megoldásaink nem működnek; mert az imádság támadóállásba visz, tevékennyé tesz és megerősít minket az ellenség támadásaival szemben. Azért imádkozunk, mert komolyan vissza akarjuk foglalni azt a földet, amelyre rá akarta tenni a kezét.

Ezt tesszük. És remélem, te is ezt teszed – vagy pedig azért jöttél ide, hogy megújulj ebben. De tévedés ne essék: ez az ellenség azt fogja keresni, hogyan bátortalanítson el téged. Hogy eltántorítson tőle. Lefegyverezzen téged azzal, hogy rossz ízűvé teszi a szádnak az imádságot. Szenvedélytelennek, erőtlennek és ima nélkülinek akar látni. Csendesnek. S mivel az ima az az Istentől rendelt mechanizmus, mely bevezet Krisztus szívébe, erejébe és győzelmébe, tudja, hogy enélkül legyőzött és elveszett vagy. Fáradt és túlterhelt. Aki araszolgat előre, de inkább hátrafelé. Aki arra próbál rájönni, vajon a remény és lelkesedés, amit a gyülekezetben érez, miért nem követi az otthon négy fala közé.

És ha én az ellenséged lennék, pontosan ezt is akarnám. Azt akarnám, hogy rávegyelek, értékeld le a leghatékonyabb fegyvereket az arzenálodban. Gondosan kiszámított módszerekkel stratégiákat alkalmaznék veled szemben, hogy félrevezesselek és legyőzzelek.

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!