Fiókom

Gyermekeink védelmében

Gyermekeink védelmében

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  700,00 Ft
Internetes ár:  630 Ft
Fizetendő:
630 Ft
Megtakarítás:  70,00 Ft (10%)

Leírás

Alulról jövő praktikák árasztották el a világot, a régi témák új ruhát öltöttek, új kifejezéseket tanultunk meg: ezotéria, New Age, keleti gyógymódok, virtuális valóság stb. A Sátán célja, hogy mindez még a gyülekezetekbe is begyűrűzzék, és a védett, hívő fészekben felnövekvő gyerekeket is megragadja. Isten számos Igében tudatja velünk, hogy utálja a mágiát, varázslásokat: komoly lelki veszélyt jelenthet az olyan könyvek olvasása, amelyek ezekre épültek.

Évekig tartó imaharc közben erősített meg Urunk, hogy bizonyságot tegyek az Ő szabadításáról, amit én is átéltem. Senkit sem akarok érzékenységében megbántani, megbotránkoztatni. C.S. Lewis világirodalmi rangját, zseniális sokoldalúságát nagyra tartom, de ez nem zárja ki, hogy megvizsgáljuk, mennyire vannak összhangban a Szentírással az ő szimbólumai. Hogy világosan láthassuk, mi van az ártalmatlannak tűnő varázslások mögött, először tanulmányozzuk a gyermekokkultizmus tüneteit és okait. Arra kérem a kedves olvasót, hogy Isten Igéjére alapozza véleményét, imádkozzék az Ő eligazításáért -, és így nézzünk együtt a gyermekeinket érő hatások kulisszái mögé.


Tulajdonságok

ISBN: 9789639867550
Kiadó:
Evangéliumi Kiadó
Kód: 3848
Méretek:
142 x 197 x 7 mm
Súly: 0,190kg
Kötés: papír
Oldalszám: 120
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!