Fiókom

Házasságra elégségest?

Házasságra elégségest?

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  3100,00 Ft
Internetes ár:  2790 Ft
Fizetendő:
2790 Ft
Megtakarítás:  310,00 Ft (10%)

Leírás

Tapasztaljuk meg, milyen áldásokat rejt egy tökéletlen házasság! Tanuljuk meg önmagunkat és házasságunkat Isten örökkévaló céljainak szemüvegén keresztül nézni! Tanuljunk meg olyankor is szeretni és ígéreteinket megtartani, amikor semmi kedvünk hozzá - vagy amikor házastársunk nem tartja meg saját ígéreteit! Értsük meg, mi a teendő, amikor a szeretet kemény határozottságot kíván!

Nincsenek tökéletes házasságok, és nincs tökéletes házastárs. Tudjuk, hogy a jó házassághoz kemény erőfeszítés és sok munka kell. Ám sokszor nem tudjuk, hogy hogyan tarthatunk ki a szeretetben, amikor mérgesek vagyunk, amikor megsértettek, amikor halálra rémítettek minket, vagy amikor csak egyszerűen idegesít minket valami apróság. És még abban sem vagyunk biztosak, hogy ennek a fajta szeretetnek hogy is kellene kinéznie. Legyünk türelmesek? Bocsássunk meg és felejtsünk el mindent? Vagy valami egészen mást kéne csinálni?

A Házasságra elégségest? című könyvben megtaláljuk a választ ezekre a kérdésekre és még sok minden egyébre is, amint Leslie Vernick feltárja előttünk, hogy Isten miként használja házastársunk tökéletlenségeit, bűneit és a kettőnk közti különbségeket arra, hogy általuk Krisztushoz segítsen mindinkább hasonlóvá válni.

Az, ha helyesen cselekszünk, amikor házastársunk helytelenül cselekszik, még nem feltétlenül eredményezi azt, hogy házastársi kapcsolatunk kielégítőbb lesz, sem azt, hogy házastársunk mintegy automatikusan jó útra tér - igaz, mindkét dolog megtörténhet. Arra azonban megtanít, hogy bölcs módon reagáljunk, amikor sérelem ér, és Krisztussal való mélyebb kapcsolatra vezet minket az, ahogy alávetjük akaratunkat az Ő életünkre vonatkozó tervének és megtanulunk Őhozzá mindinkább hasonlóvá válni.

Tulajdonságok

ISBN:
97896387703322
Kiadó:
Jó Hír
Eredeti cím:
How to Act Right When Your Spouse Acts Wrong
Kód: 3607
Méretek:
140 x 205 x 12 mm
Súly: 0,245kg
Kötés: papír
Oldalszám: 216
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!