Fiókom

Hét megoldás kiégett szülőknek

Hét megoldás kiégett szülőknek

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  990,00 Ft
Internetes ár:  891 Ft
Fizetendő:
891 Ft
Megtakarítás:  99,00 Ft (10%)

Leírás

A huszonegyedik századi családi élet egyik tragédiája, hogy túl sok feladatot vállalunk, és minden másról lemondtunk azért, hogy a bevállalt dolgokat teljesítsük. Fáradtan és csüggedten rohanunk végig az életünkön, ami egyre inkább egy elszabadult tehervagonra emlékeztet. Dr. Dobson jó hírrel szolgál: le lehet szállni a vesztébe rohanó vonatról. "Még ebben a kapkodó, rohanó társadalomban is vissza lehet venni a sebességből - írja - legalább annyit, hogy minden napot élvezhessünk, építhessük a házasságunkat és családi életünket, és mély, tartalmas kapcsolatot alakítsunk ki az Úrral. Nem könnyű, de elég néhány lépés a megfelelő irányba, és elindulunk egy békét és nyugalmat kínáló, teljesebb élet felé."

Dr. Dobson azokból a jól bevált, bibliai alapokon nyugvó elvekből merít, amit már megismerhettünk eddig megjelent könyveiből. Éleslátással, humorral fűszerezett írása igazi felüdülést nyújt az olvasóknak. "Most tegyük félre kicsit tennivalóink listáját, készítsünk egy csésze teát, üljünk le egy kényelmes székbe és élvezzük az olvasást. A világ megvár, amíg olvasunk."

Tulajdonságok

ISBN: 9789639390416
Kiadó:
KIA
Eredeti cím:
Seven Solutions for Burned-out Parents
Kód: 5791
Méretek:
119 x 165 x 8 mm
Kötés: Papír
Oldalszám: 64
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!