Hét szó a kereszten
Hét szó a kereszten

Hét szó a kereszten [Antikvár könyv]

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

100 Ft


Végleg elfogyott

"A hét a teljesség száma a Szentírásban. A keresztben és a kereszten elhangzott szavakban valóban a teljesség van előttünk."

Isten, aki csodálatosan teszi a kicsinyt naggyá az embervilágban is (Mt 11,25), a mi kicsiny földünkön állíttatta fel a Golgota keresztjét, Isten hozzánk való szerelmének "minden ismeretet felülhaladó" bizonyságát. "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök életet vegyen" (Ján 3,16). Istennek ez a mérhetetlen és érthetetlen szeretete teszi a földet - a földön a keresztet - valóban a világ csodálatos középpontjává; az átokhalál küszöbén a kereszten elhangzott Isteni szavakat pedig a világ minden szavának legszentebbjévé.

ISBN: 9630451875
Kiadó: Jó Hír
Állapot: Jó
Méretek: 106 x 185 x 4 mm
Súly: 0,085kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 82
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!