Fiókom

Halál után

Halál után

(Író) , (Író) , (Író) , (Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  1250,00 Ft
Internetes ár:  1125 Ft
Fizetendő:
1125 Ft
Megtakarítás:  125,00 Ft (10%)

Leírás

Tudok egy olyan országról, ahol nincs könny és szívfájdalom, betegség vagy halál. Egy ország, amelyben nincsen háború, vérontás és szegénység. Az emberek nem fáradnak el, nem hordoznak terheket és nem öregednek meg soha. Nem mondják, hogy "viszontlátásra", mert az elválás ismeretlen lesz, és csalódások sincsenek.
Ebben az országban ezer és ezer mérföldet utazhatsz, és nem fogsz látni temetőt vagy temetési meneteket. Nincsenek temetkezési vállalatok és hullaházak. Sohasem fogsz látni fekete gyászszalagokat az ajtókon - mivel senki sem fog meghalni. Ott nem lesz szükség sírásókra, és a koporsók szintén ismeretlenek lesznek. A ruhák, amiket viselnek, fényesek és csillogók, és senki sem öltözködik gyászruhába.
....
Azt kérdezed, hogy honnan tudom ezeket? Egyvalaki, - aki már régóta ott élt - eljött, és sokat elmondott nekem erről. Ő azt mondja, hogy Mennynek hívják, és ezt mondja azokról, akik ott élnek: "Az Isten eltöröl minden könnyet az ő szemeikről; és a halál nem lesz többé" (Jel 21,3-4)


Tulajdonságok

ISBN: 9789638875464
Kód: 4319
Méretek:
115 x 170 x 9 mm
Súly: 0,090kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 99
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!