Fiókom

Hencegér

Hencegér

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  890,00 Ft
Internetes ár:  801 Ft
Fizetendő:
801 Ft
Megtakarítás:  89,00 Ft (10%)

Leírás

Remegér a legnyamvadtabb egérke volt a Cickafarki-réten. De egy szép napon valami nagyon izgalmas dolog történt, amitől gyökeres fordulat állt be az életében. Miközben rejtekhelyet keresve leskelődött az erdő szélén, talált egy óriási, félbetépett falevelet, rajta valami furcsa, érthetetlen írással: "...ÓNIKA", állt legfelül, alatta meg sok félbeszakadt mondat. Remegér addig kutatott, míg egy fa gyökere alól sikerült előkaparnia a levél másik felét is. A szöveget néhol elmosta az eső, vagy lyukat rágott bele a hernyó, de mikor összeillesztette a két darabot, ki tudta böngészni az apró betűket.
A Patkánykrónika, I. Vadkány utolérhetetlen birodalomalapító stratégiája került a mancsai közé! Elragadtatva rezgette bajszát, míg végigbogarászta a pontokba szedett haditervet. A falevél darabjait óvatosan elhelyezte egy faodúban, és nap mint nap odaosont, hogy még alaposabban tanulmányozza. Minél többször átgondolta a nagyszerű győzelem lehetőségét, annál inkább felhevült a szíve és egyre bátrabbnak, erősebbnek érezte magát. Rókaháj és Vedlettfarú segítségével hadsereg szervezésébe kezdet...

Hogyan lett Remegérből Hencegér? Sikerült-e megalapítania a CICKAFARKI BIRODALMAT? Megtudjuk a bibliai tanulságokkal is kiegészített történetből.

Tulajdonságok

ISBN: 9789639390508
Kiadó:
KIA
Kód: 6680
Méretek:
165 x 235 x 5 mm
Súly: 0,115kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 48
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Gyermekkönyvek

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!