Fiókom

Hetedhét áhítatok

Hetedhét áhítatok

Iskolai áhítatok, gyermek-istentiszteleti tanítások

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2900,00 Ft
Internetes ár:  2610 Ft
Fizetendő:
2610 Ft
Megtakarítás:  290,00 Ft (10%)

Leírás

A szerző iskolalelkészként évek óta tart hétkezdő áhítatokat a gyerekeknek. Ökumenikus nyitottságú minden alkalom, és énekkel, imádsággal együtt körülbelül 20-25 percig tart. Az áhítatok szövegeiből közlünk most egy kötetre és tanévre való anyagot. Két ószövetségi hithős-sorozat és két újszövetségi sorozat váltakozik az ünnepekhez, tanévnyitóhoz és tanévzáróhoz kapcsolódó áhítatokkal. Az ötven áhítat bőven ad lehetőséget a válogatásra, variációkra is.

Az áhítatok alapját egy-egy konkrét szimbólum, tárgy, filmrészlet vagy játék adja. Erre épül az áhítat nyitó része, majd további három-négy egységben a részletesen kifejtett üzenet. A végén olyan beszélgetéstémákat, kreatív ötleteket, játékokat talál az olvasó, amivel elmélyíthetik az áhítatok üzenetét.

A könyv hasznos lehet nemcsak az iskolai áhítatoknál, hanem a gyülekezeti gyermekmunkában vagy a családi alkalmakon is. Nemcsak lelkészeknek ajánljuk, hanem mindenkinek, aki a gyerekek felé aktívan szolgál, vagy kipróbálná magát a gyerekszolgálatban.


Tulajdonságok

ISBN: 9786155772177
Kiadó:
Parakletos
Méretek:
165 x 235 x 9 mm
Súly: 0,265kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 160
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!