Hinni Jézusban
Hinni Jézusban

Hinni Jézusban

A kereszténység lényege

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

2125 Ft


Ár:
2125 Ft
Megtakarítás::
375 Ft (15%)

Amíg a készlet tart!
  Kosárba teszem
"Ha Jézus nem Isten volt emberi testben, akkor a kereszténység egész építménye összeomlik. Akkor nem más, mint egy a vallások közül szép eszmékkel, nemes erkölcstannal, de egyedülálló jellegét elveszítette" - írja John Stott legnépszerűbb és immár klasszikusnak számító könyvében, melyben a kereszténység legalapvetőbb tényeit és tanításait összegzi tömören, kristálytiszta logikával és közérthetően.

Valóban Isten fia volt a Názáreti Jézus? Miért feszítették keresztre? Igaz-e, hogy feltámadt a halálból? Mit jelent ma az ő követőjeként élni? Stott hansúlyozza, hogy a keresztény lét nem merül ki bizonyos tantételek elfogadásában, hanem aktív, dinamikus és teljes odaadást igénylő életet jelent. A keresztény hit alappilléreinek összegzése segít a hívőknek, hogy újra átgondolják hitük alapjait és értelmét, a keresőknek pedig áttekintést nyújt a kereszténység mibenlétéről.

A világszerte elismert lelkész-teológus könyve idén ünnepli első kiadásának 50. évfordulóját, azóta mintegy hatvan nyelvre fordították le, és csak az angol kiadásából több mint két és fél millió példány fogyott el.
ISBN: 9789632884233
Kiadó: Harmat
Eredeti cím: Basic Christianity
Méretek: 142 x 197 x 10 mm
Súly: 0,235kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 192
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!