Fiókom

Hinni Jézusban

Hinni Jézusban

A kereszténység lényege

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Amíg a készlet tart!

Bolti ár:  2500,00 Ft
Web ár:  2125 Ft
Fizetendő:
2125 Ft
Megtakarítás:  375,00 Ft (15%)

Leírás

"Ha Jézus nem Isten volt emberi testben, akkor a kereszténység egész építménye összeomlik. Akkor nem más, mint egy a vallások közül szép eszmékkel, nemes erkölcstannal, de egyedülálló jellegét elveszítette" - írja John Stott legnépszerűbb és immár klasszikusnak számító könyvében, melyben a kereszténység legalapvetőbb tényeit és tanításait összegzi tömören, kristálytiszta logikával és közérthetően.

Valóban Isten fia volt a Názáreti Jézus? Miért feszítették keresztre? Igaz-e, hogy feltámadt a halálból? Mit jelent ma az ő követőjeként élni? Stott hansúlyozza, hogy a keresztény lét nem merül ki bizonyos tantételek elfogadásában, hanem aktív, dinamikus és teljes odaadást igénylő életet jelent. A keresztény hit alappilléreinek összegzése segít a hívőknek, hogy újra átgondolják hitük alapjait és értelmét, a keresőknek pedig áttekintést nyújt a kereszténység mibenlétéről.

A világszerte elismert lelkész-teológus könyve idén ünnepli első kiadásának 50. évfordulóját, azóta mintegy hatvan nyelvre fordították le, és csak az angol kiadásából több mint két és fél millió példány fogyott el.

Tulajdonságok

ISBN: 9789632884233
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
Basic Christianity
Méretek:
142 x 197 x 10 mm
Súly: 0,235kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 192
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!