Fiókom

Hogyan értettem meg...?

Hogyan értettem meg...?

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2980,00 Ft
Internetes ár:  2682 Ft
Fizetendő:
2682 Ft
Megtakarítás:  298,00 Ft (10%)

Leírás

44 éves koromig nem ismertem Istent. Hallottam róla, tanultam is, sose mertem volna kimondani, hogy nem létezik, mégse érintette meg a szívem vele kapcsolatban semmi. Úgy éltem, mint mások. Férjhez mentem, jöttek a gyerekek. Küzdöttünk lakásért, kocsiért, külföldi utakért, tanultunk, építettük a karrierünket, barátkoztunk. Minden érdekelt, de Istennel nem foglalkoztam! Alapjában véve elégedett voltam az életemmel, de titokban mindig volt bennem egy nagy űr: nekem hiányzik valami! De mi? Senkit se tudtam megkérdezni ezzel kapcsolatban, s így - mivel titokban kitartóan rágott ez a hiányérzet - egyszer csak úgy döntöttem, hogy mélyen elásom ezt a témát! Nekem már elég volt belőle!
De Isten nem ásott el engem! Sok-sok esemény eredőjeként - melyekről előző könyveimben már vallottam - megismertette magát velem. S a vele levő szeretetkapcsolatomban egyszer csak választ kaptam a kérdéseimre. Megtudtam, hogy miért élek a földön, miért itt, miért most és milyen céllal...
Ezzel tökéletesen beteljesedett az életem! Azt teszem, amire születtem, és ez teljesen kitölti a lényemet, sose remélt boldogságot ad!
Hadd mondjam el, hogyan...

Tulajdonságok

ISBN: 9789631201147
Kiadó:
Magánkiadás
Méretek:
142 x 197 x 15 mm
Súly: 0,315kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 258
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!