Fiókom

Hogyan mondjam el... mennyire szeretlek!

Hogyan mondjam el... mennyire szeretlek!

A szeretet kifejezésének 10 módja a párkapcsolatban

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  2900,00 Ft
Internetes ár:  2610 Ft
Fizetendő:
2610 Ft
Megtakarítás:  290,00 Ft (10%)

Leírás

Mindenki tudja, milyen fontos kimondani, hogy "szeretlek". De az életre szóló szerelem megvalósítása sokkal-sokkal több ennél; szívet-lelket magával ragadó, mozgalmas kaland, amely során egyre jobb barát és szerelmestárs lehetsz.

  • Mit érezne férjed vagy feleséged, ha kiderülne, hogy sokkal jobban szeretnéd megismerni, mint eddig?
  • Mi lenne, ha társadat odaadással hallgatnád meg, figyelnél álmaira, ha mindennapi apró-cseprő ügyeit az ő lelkületével próbálnád megérteni, és ha minden esetben az ő javára törekednél?
  • Mi történne, ha párodat a számára jóleső módon lepnéd meg újra meg újra, és nem szűnnél meg a kedvében járni?
Itt megtalálod a választ ezekre, és még sok más kérdésre is. A társad iránti szerelem, megbecsülés, tisztelet és gyengédség kifejezésének egész tárháza ez a könyv. Kezdődjön hát az igazi kaland, a szeretet-fogadalmak sorra vétele!

Josh McDowell és felesége, Dottie több mint 40 éve élik házasságukban, családi életükben a Hogyan mondjam el… mennyire szeretlek! valóságát. Így rengeteg személyes tapasztalat, megélt küzdelem és öröm vezetett a könyv életbölcsességként átadható gondolataihoz, amit megerősítenek és árnyalnak azok az esetek, amelyeket a szerző előadói útjain hallott és tapasztalt. Az Apák 10 fogadalma szerzőjeként most is tíz pontban foglalja össze életvezetési tanácsait, ám nem a „hogyan lehetsz boldog tíz lépésben” leegyszerűsítésére kell gondolnunk elsősorban. Inkább egy olyan csoportosításra, amely odairányítja figyelmünket egy-egy problémahalmazra, segít észrevenni, amire esetleg nem is gondoltunk korábban. Pl. hogyan válhat a szeretet kifejezésének akadályává, ha magaddal nem vagy rendben. Hogy fantasztikus szerelmestárs csak akkor lehetsz, ha igazán meg akarod ismerni a társadat. Hogy a konfliktusok megoldása nem azonos a szőnyeg alá/mellé söpréssel, és hogy figyelni kell a pénzügyekre is.
Josh ügyelt rá, hogy a téma kifejtésébe Dottie nézőpontját, véleményét, sőt helyenként elbeszélését is bevonja. Így valóban több szempontú párkapcsolati könyv született, ami férfi és női olvasóknak egyaránt jó szívvel ajánlható, akár közös olvasásra, feldolgozásra is.

Tulajdonságok

ISBN: 9786155141829
Kiadó:
Parakletos
Eredeti cím:
10 Ways to Say "I Love You"
Méretek:
130 x 207 x 12 mm
Súly: 0,260kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 224
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!