Fiókom

Hogyan találom meg az élet értelmét?

Hogyan találom meg az élet értelmét?

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Amíg a készlet tart!

Bolti ár:  1200,00 Ft
Internetes ár:  680 Ft
Fizetendő:
680 Ft
Megtakarítás:  520,00 Ft (43%)

Leírás

Dr. Ing. Erich Hitzbleck már több mint három évtizede foglalkozik természettudományos és világnézeti kérdésekkel. Gondolatait és felismeréseit több könyvben, számos tudományos értekezésben, valamint a német Evangéliumi Rádió különösen kedvelt adásaiban közölte. Könyveiben előszeretettel foglalkozik a teremtés csodája alapján az Isten-kérdéssel.

Kezünkben lévő könyvében elsősorban a megváltás szükségszerűségét fejti ki, tisztán a logikai gondolkodás útján. Mondanivalóját kétszáz bibliai idézettel támasztja alá, s ezáltal könyvét kincsesbányává teszi minden gondolkozó, istenkereső ember számára.

A szerző segítséget nyújt az olvasónak egy értelmes élet megtalálásában, miközben szigorúan igazodik az istenadta megváltás útjához. Fejtegetése semleges, de szorosan biblikus, semmiképpen sem elfogult vagy felekezetileg színezett. Célja, hogy a névleges kereszténység által elfelejtett vagy legalábbis elhanyagolt alapigazságokat újra közel hozza az atomkor és űrhajózás idejének emberéhez.

Tulajdonságok

ISBN: 9639867345
Kiadó:
Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím:
Wie finde ich des Lebens Sinn?
Kód: 3622
Méretek:
124 x 183 x 13 mm
Súly: 0,165kg
Kötés: papír
Oldalszám: 144
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!