Fiókom

Hogyan változtatta meg a kereszténység a világot?

Hogyan változtatta meg a kereszténység a világot?

(Szerző)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  3990,00 Ft
Internetes ár:  3591 Ft
Megtakarítás:  399,00 Ft (10%)

Leírás

HA JÉZUS NEM ÉLT VOLNA…

…a világ nagyon másmilyen hely lenne. Bárki bármit is hisz Jézusról, hatását nem tagadhatja le. De nem is gondoljuk, hogy ez a hatás valójában milyen sok területen átalakította a világot.

A posztkeresztény világban könnyen megfeledkezünk arról, mi mindent köszönhetünk a kereszténységnek. Az olyan eszméket, mint az emberi jogok, szabadság, nők egyenlősége, a vállalkozás, a kórházak megléte vagy az egyetemi rendszer, sokan magától értetődőnek veszik. Mások szerint ezek a vívmányok éppen a keresztény ideológiai elnyomással szemben jöttek létre, ahogy a modern tudomány is azt közvetően indult fejlődésnek, hogy lerázta magáról a középkori vallásos hiedelmeket.

A Hogyan változtatta meg a kereszténység a világot? c. könyv bemutatja, hogy Jézus követőinek hite radikális változást hozott a nyugati civilizáció történetében. Alvin J. Schmidt professzor könyvének 15 lebilincselő fejezete izgalmas intellektuális utazás, ami az elmúlt 2000 év számos korszakalkotó gondolkodójának, művészének, tudósának és közéleti szereplőjének életéből mutatja meg azt, miként befolyásolta munkásságukat keresztény hitük, meggyőződésük és világnézetük.

Tulajdonságok

ISBN: 9786158011860
Kiadó:
Patmos Records
Eredeti cím:
How Christianity Changed the World
Méretek:
172 x 240 x 28 mm
Súly: 0,810kg
Kötés: Keménytáblás
Oldalszám: 416
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!