Fiókom

Ide figyelj, Sátán!

Ide figyelj, Sátán!

Tanácsok, hogyan szabadulj meg az ördög szorításából és újítsd meg az életed

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2700,00 Ft
Internetes ár:  2430 Ft
Fizetendő:
2430 Ft
Megtakarítás:  270,00 Ft (10%)

Leírás

Ez a megdöbbentő könyv Carlos Annacondia igaz története, akinek a szolgálata elképesztő mértékű ébredést hozott Argentínában és Dél-Amerika több országában. Ez a történet arról szól, hogyan szállt szembe egy alázatos ember egymaga az ördöggel Jézus nevében, és hogyan ért el rendkívüli eredményeket.

Annacondia szolgálatát ugyanazok a jelek és csodák kísérik, mint a korai egyházét. A démonizáltak megszabadulnak, a  betegek meggyógyulnak, a kötelékek szétszakadnak, a gyötrések megszűnnek, és a Szent Szellem erőteljes kenetet lehel mindazokra, akik azt elfogadják. És ami a legfontosabb: Jézus szeretete olyan erőteljes módon nyilvánul meg, hogy a bűnösök egyszerűen képtelenek ellenállni a hívásának.

Az argentin evangélista könyve számos bizonyságot sorakoztat fel, amelyek helyenként sokkolóan hathatnak, ugyanakkor egészen biztosan megújítják és feltöltik az olvasó hitét. A szellemi hadviselésről, a szabadulásról, a gyógyulásról, az okkultizmusról és a Szent Szellem kenetéről szóló fejezetek nagyszerű gyakorlati tanítást adnak arról, hogyan gyakoroljuk hatalmunkat a démonok fölött a saját életünkben, a családunkban, a gyülekezetünkben és a környezetünkben.

Tulajdonságok

ISBN: 9789637553714
Kiadó:
Magánkiadás
Eredeti cím:
Listen to Me, Satan!
Méretek:
150 x 200 x 13 mm
Súly: 0,320kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 288
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!