Fiókom

Igazgyöngyöt találtam

Igazgyöngyöt találtam

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Nem kapható

Internetes ár:  1980 Ft
Fizetendő:
1980 Ft

Leírás

Az Erdőhátot, mely a szamostól keletre, legfőbbképpen a penyigei és borzovai réteken túl húzódik, egészen a volt nagy testvér határáig, egyszerűen csak az Isten háta mögötti helynek hívták. Pedig szebben szól itt a pacsirta, és a parasztember sikkesebben emeli meg a kalapját, mint másutt. Itt tényleg véget ért a világ - legalábbis a régi időkben -, amikor még a határ megközelítése is kiemelt figyelmet vont maga után.
Zsákutcája volt ez Magyarországnak mindenképpen. Intellektuálisan, gazdaságilag, és az élet minden volnatkozásában. Még az utak is, egyszerűen vettek egy macskafarknyi kanyart Tiszabecstől, és meggondolva magukat, elindultak visszafelé az országba. Talán csak egyvalakinek nem volt zsákutca ez a vidék, a jó Istennek. A hetvenes évek elejétől kiemelt figyelemmel fordult a legelesettebb emberek felé. Egy házaspáron keresztül szólította meg az itt élő cigányságot - közvetlen, érthető és generációkat átformáló módon. Kopasz Jenő és Ancika küldetése százak életét változtatta meg a Szentlélek által - ma már generációk távlatában tekiintve vissza -, maradandó gyümölcsöt teremtve, igazolta hitüket: "igazgyöngyöt találtam...!"


Tulajdonságok

ISBN: 9789630823814
Kiadó:
Magánkiadás
Kód: 4727
Méretek:
150 x 217 x 15 mm
Súly: 0,520kg
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 270
Nyelv: magyar

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Egyháztörténet

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!