Fiókom

Jézus a mi sorsunk

Jézus a mi sorsunk [Antikvár könyv]

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Antikvár könyv

Elérhetőség
Egyedi példány(ok), 1 db!
Internetes ár:  800 Ft
Fizetendő:
800 Ft

Leírás

„Jézus a mi sorsunk” – ezt választotta Busch lelkész az 1958-ban Essenben tartott nagy evangélizáció fő témájául.

Nagy örömmel szolgált Essenben, mint ifjúsági lelkész, azonkívül az evangélium szenvedélyes hirdetőjeként minduntalan úton volt. Számtalan előadásban hívta hallgatóit Jézushoz – városban és falun, Keleten és Nyugaton, Európában és világszerte.

Mennyire örült, amikor az emberek csak úgy özönlöttek előadásaira, hogy üzenetét meghallgassák! Meg volt győződve róla, hogy a Jézusról szóló evangélium minden idők legmegdöbbentőbb üzenete.

Többezres tömeg hallgatta, mégis – mint igazi lelkigondozó – mindig személyesen szólította meg az egyes embert. Ez volt igehirdetéseinek különlegessége. Magnószalagon rögzített beszédeiből készült könyvével szóljon továbbra is személyesen olvasóihoz, mint a megfeszített és feltámadott Jézus Krisztus hírvivője.

„Jézus a mi sorsunk” – ez volt egész igeszolgálatának fő mondanivalója. Szeretnéd hallgatni? Lehetséges! Ülj most gondolatban az ő szószéke elé, és hamarosan tudni fogod: „Jézus a mi sorsunk”, ez az egész világnak és a mi életünknek is fontos kérdése.
Karl-Heinz Ehring

Tulajdonságok

ISBN: 9632721306
Kiadó:
Evangéliumi
Eredeti cím:
Jesus unser Schicksal
Állapot: Jó
Méretek:
122 x 190 x 11 mm
Súly: 176,000kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 120
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!