Jézus csodái - vizes kifestő

Tulajdonságok

ISBN: 9789155772016
Kiadó:
Parakletos
Méretek:
148 x 220 x 35 mm
Súly: 0,200kg
Kötés: Keménytáblás
Oldalszám: 14
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 2990,00 Ft
Internetes ár: 2691,00 Ft
Megtakarítás:  299,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Jézus csodái - vizes kifestő

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

A vizes kifestő tényleg varázslatos színezőkönyv, ahogyan ígéri. A gyerekek egy vízzel újratölthető ecset-tollal festik át a könyv fehér-áttetsző felületét, amin a víz hatására előtűnnek és megelevenednek a színek. Részletről részletre kelnek életre a történet mozgalmas képei, amit a gyerekek a felfedezés örömével fogadnak. Így kapcsolódik a felfedező tanulás a teremtéshez. Száradás után a képek kifehérednek és eltűnnek, így a könyv sokszor újrafesthető.

A függőlegesen lapozható, vastagtáblás kifestő 5 oldalpár rövid történetein és figyelemfelhívó feladatain, valamint egy összefoglaló oldalon keresztül meséli el Jézus csodáit:
  • Vízből lett bor
  • A nagy halfogás
  • Járni a vízen
  • Jézus enni ad ötezer embernek
  • Jézus él 
A függőlegesen lapozható, vastagtáblás kifestő 5 oldalpár rövid történetein és figyelemfelhívó feladatain, valamint egy összefoglaló oldalon keresztül meséli el a teremtés történetét. A „színezés” már a firkálni tudó gyereknek is sikerélményt nyújt, így 3 éves kortól nyugodtan ajánlható a kifestő. Ám az olvasni tanuló vagy olvasni tudó gyerekek sem maradnak ki a jóból, csak náluk a felfedezés izgalma a szövegre is kiterjed. Leginkább 3-8 év között ajánljuk.

Vízzel újratölthető tollal szállítjuk!

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Gyermekkönyvek