Fiókom

Jézus neve / A Szent Lélek vezetése

Jézus neve / A Szent Lélek vezetése [Antikvár könyv]

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Internetes ár:  2500 Ft
Fizetendő:
2500 Ft

Leírás

„Mert bizony mondom nektek, ha valaki azt mondja ennek a hegynek: Kelj fel és ugorjál a tengerbe! és szívében nem kételkedik, hanem hiszi, hogy a mit mond, megtörténik, meg lesz néki, amit mondott. Azért mondom nektek: Amit könyörgéstekben kértek, higgyétek, hogy mindazt megnyeritek, és meglesz néktek.”

A Bibliának ez a két verse a kulcs Kenneth E. Hagin életéhez és szolgálatához. Akkor hitt először Jézusnak ezekben a meghökkentő szavaiban, amikor szinte teljesen bénultan feküdt betegágyán. Deformálódott szíve és vérének gyógyíthatatlan betegsége miatt az orvosok nem láttak esélyt arra, hogy megérje tizenhetedik születésnapját. Mégis, 16 hónapi ágyhozkötöttség után e l h i t t e, hogy ezek az igék s z ó s z e r i n t értendők;egyszerű hittel ráállt erre az ígéretre és gyógyultan felkelt. Később Isten szólt hozzá: „Menj és tanítsd hitre népemet!” Ennek az elhívásnak engedelmeskedve immár több mint ötven éve szolgál Isten Igéjének erejével és hatalmával s ez a világ minden részén emberek tízezreinek életét változtatta meg és gazdagította. Kenneth E. Hagin fő célja a Biblia erejének, tekintélyének és tévedhetetlenségének hirdetése.

Specifications

Állapot: Használt

Tulajdonságok

Méretek:
143 x 202 x 14 mm
Súly: 0,265kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 255
Nyelv: magyar

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!